Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem dicsér meg akkor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem dicsér meg akkor nem is tetszem neki?

Figyelt kérdés

Első találkozás és nem mondott semmit a külsőmre, megbeszéltük, hogy még lesz randi. Képet amit küldtem ott mondta, hogy szép vagyok, de élőben már nem :D

Na most félnem kell vagy sem? xd

2023. máj. 15. 13:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

10-es, az olyan férfi kell nektek, aki azt mondja, amit hallani szeretnétek.

Nem kell, hogy őszinte legyen, nem kell, hogy megbízható legyen, nem kell, hogy meg lehessen bízni benne. Csak azt mondja, amit hallani szeretnétek.

Elájultok a bókoktól, aztán pár év múlva megdöbbenve veszitek észre, hogy megcsal, nem megbízható, apának alkalmatlan stb. Hogy a hétköznapi élet dolgait nem lehet vele megbeszélni.

A másik meg, akinek nincs olyan szövege, amitől elájulnátok, hűséges, megbízható párja lesz valaki másnak. Egy olyan nőnek, aki tudja, hogy nem attól lesz valaki egy életen át jó társ, hogy mivel szédíti a kiválasztott nőt a randikon.

2023. máj. 15. 21:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

10-es.

A magyar férfiakról beszéltetek kompletten, pedig vannak kivételek bőven.

Ti írtátok, hogy jajj nem lehet találni a magyar férfiak között olyat. --> tehát eddig gyökerekkel kezdtetek csak.

Az, hogy most mi kell az már egy más kérdés.

De ugyanúgy vannak magyar férfiak között is bőven olyanok, mint amire vágytok. Csak észre kellene venni őket. :)

Az lehet, hogy más származásúak között vannak többen ilyenek. De én még ebben sem vagyok biztos, hogy több lenne a valóságban.

Csak más tapasztalatokat éltetek át velük, mint másokkal. :)

Én meg erről az oldalról írom tapasztalatként, hogy magyar férfiak között is van bőven ilyen. Csak a magyar nők nem értékelik. Ugye milyen szarul hangzik? Pedig tapasztalataim alapján így van.

Külföldi nők 100x kedvesebbek voltak velem mindig, és ők tudták értékelni az udvarlást is. Sőt ők még meg is tudják köszönni is,ha udvarias vagy velük.

A magyar nők még ennyit sem.

2023. máj. 15. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!