Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 napja kamu profilbol irtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 napja kamu profilbol irtam neki mert a sajatombol nem mertem. Ha most bejelolom sajatbol, nem fogja sejteni hogy az a masik profil en voltam?

Figyelt kérdés

Annyira tetszik egy fiu, hogy csinaltam egy kamu facet es mondta a baratnom, hogy ki tehetem a kepet, ugysem ismeri a fiut.

Csak megakartam tudni, van e kapcsolata, megtudtam es abba is hagytam vele a beszelgetest. De egyebkent erezte hogy kamu profil.

Azota letoroltem azt a profilt, tenyleg csak megakaratam tudni egyedulallo e.

Ez 2-3 napja volt, most hogy mar tudom hogy szingli, sajat facebol be mernem jelolni, csak felek hogy rajon hogy en voltam az a masik.

A profilomon 1db kep van rolam, es semmit nem szoktam megosztani sem.

Tudom, tudom gaz vagyok hogy kamu profilt csinaltam..de most az a lenyeg, hogy vajon rajonne h en voltam?

2023. máj. 10. 22:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy van e baratnoje, es kicsi a varos, feltem hogy ha bejelolom es van baratnoje bajba kerulok.
2023. máj. 10. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
2-3 nap után elég levágós. A helyedben várnék pár hetet
2023. máj. 10. 22:30
 3/8 A kérdező kommentje:

En is igy gondolom, csak hat nagyon turelmetlen vagyok mar igy.

Az az egyetlen problema, hogy a profilom kamunak tunik..szinte ugyanolyan mint az amit 3 napja csinaltam. De tegnap szandekosan megosztottam egy receptet, hogy ne legyen ures :D

2023. máj. 10. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van rá esély, hogy megsejti és gyanús lesz.
2023. máj. 10. 22:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt sem tudhatom, hogy szokták e nők jelölgetni ismerkedés szempontjából. Mert ha nem, akkor biztosan tudni fogja hogy én voltam az. Egy hét alatt 2 üres adatlapú nő..
2023. máj. 10. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
23%
Jelöld be, likeold pár képét, várj míg rád ír, onnan jöhet a kamu szöveg, hogy beajánlott ismerősnek a face, stb.
2023. máj. 10. 23:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Pár nap után szerintem rájönne
2023. máj. 11. 07:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez felnőtt párkapcsolat kategória a tini lentebb van.

Mellesleg mit érnél azzal ha bejelölöd? Várod majd a csodát hogy rád fog írni? Mert ez nem biztos hogy rád fog. Vagy leszel olyan nagykislány éa te írst neki?

2023. máj. 11. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!