Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondja el egy fiunak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondja el egy fiunak hogy tetszik és randiznék vele?

Figyelt kérdés
Én egy régimódi lány vagyok..és megszoktam várni a fiut...de ez a fiu más. már régóta dumálunk meg hülyülünk, de változó jeleket küld...és nem tudom. így eldöntöttem én mondom el neki, de hogy kezdjek bele? mit csináljak?
2010. okt. 9. 23:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

egyszer élsz..nem veszthetsz semmit:P

utalj rá, hogy mit is akarsz. lehet rájön, ha nem, akkor kérdezd meg, hogy akar-e

2010. okt. 9. 23:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia !!!! Ugyanez a gondom .. tetszik egy lány de félek a szemébe mondani.. félek a nemleges válasz után kerülni fog.. cikinek érzem :S DE AZÉRT SZURKOLOK!! 16/F

Ne legyen OFF a téma

Oda mész ráá kérdezel vagy ráá irsz msn skype, faceebok, iwiw stb :D ha nem mersz a szemébe nézzni

2010. okt. 9. 23:35
 3/11 pappmartin ***** válasza:
nagyon ismerős az eset, velem is ezvolt, csak itt én vagyok a fiú.:) nyilván van neted, és ha neki is akkor irj neki valahol hogy nagyon bejön neked. a második eset ha nincs netje akkor marad a kettesből az A) odamész hozzá és mondod neki vagy a B) ami hogy leírod egy papírra és odaadod neki suliban ja és rajzolj neki! ha szerencséd van akkor sikerül összejönni. drukkolok, hajrá!:) üdv martin.
2010. okt. 9. 23:37
 4/11 anonim ***** válasza:
írj neki valami humorosat. pl :"Lesz egy horrorfilm a moziban és meg szeretném nézni, de félek egyedül. Fognád a kezem, hogy el ne ragadjon a gyilkológép?" és ha pozitív a válasz, akkor vesd fel, hogy elmehetnétek kettesben valahova:-
2010. okt. 9. 23:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Marcsi!!! Te vagy az???!!!
2010. okt. 10. 01:01
 6/11 anonim ***** válasza:

on: szerintem mond meg neki, lehet, hogy ő nem meri pedig ugyan így érez. off: Ezzel jelenleg én is így vagyok. Sok szép lány van de aki jelenleg a kiválasztott, Ő nem úgy tetszik mint a többi, hanem teljesen másképp és ezért féltem nehogy elszúrjam. Főleg úgy, hogy ugyan így msn en indult az előző ilyen ügyem is és ott a tali után semmi nem lett:S, a mai napig nem tudom miért.

aztán sok szerencsét:)

2010. okt. 10. 09:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp mondd el neki h tetszik arra úgyis reagálni fog. Max hülyeséget de a végén úgyis sikered lesz, ha te is tetszel neki :D
2010. okt. 10. 10:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyszerű :)

Kérdezd meg tőle, hogy "mi újság a csajokkal"?

Mondd el neki, hogy van egy lány, akinek tetszik.

Aztán úgy is megkérdezi, hogy ki az, mire Te elkezdesz mesélni róla azaz magadról, amire (jó esetben) előbb-utóbb rájön :)

2010. okt. 10. 11:55
 9/11 anonim ***** válasza:
na sikerült?:) épp erre nézelődtem de választ nem írtál :P, kivi lennék sikerült e összehoznod :)
2010. okt. 16. 18:48
 10/11 A kérdező kommentje:
koptatás lett :S
2010. okt. 16. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.