Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok 20-as, 30-as nők a társkereső oldalakról? Mi folyik ebben az országban?
Figyelt kérdés
Nem lehet rátok találni, pedig statisztikailag vagytok.2023. máj. 6. 06:30
21/24 anonim válasza:
Az olvasottak alapján a legnagyobb gond, hogy több a karrierista nő mint férfi. És a nem karrierista nő és karrierista férfit akar.
Nem is értem, hogyan létezhetett valaha a hippi korszak, amikor amikor a fiatalok csak élvezték egymással az életet.
Ma meg már a 16 éves lány is autós, sőt lakásos barátot akar.
Persze, a férfi teremtse meg a biztonságot, ez szerintem a legtöbb férfinak nem okoz problémát, ha lehet szépen a saját temponkban haladni.
De nem lehet, mert 1-2 év a kapcsolatba és egyből átugrik ahoz akinek mindez megvan.
22/24 anonim válasza:
A férfi is sikeres nőt akar, pláne hosszú távra. Pláne gazdaságilag szétesett országban.
23/24 anonim válasza:
Van párom, előtte pedig sokkal szívesebben ismerkedtem élőben, online nem az én világom, ő hozzá is személyesen mentem oda, mert szimpatikusnak tűnt:D
24/24 anonim válasza:
Az ilyen csajok Tiktokon, Instán meg hasonló helyeken ismerkednek, nem társkeresőn. A társkereső 40+-os nőkkel van tele, 50+-os is rengeteg van, 30-as még valamennyi akad - arányaiban sokkal kevesebb -, 20-as viszont szinte egyáltalán nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!