Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 23 éves lány, 18 éves fiú.....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves lány, 18 éves fiú.. Működhet?

Figyelt kérdés

Egy kicsit szégyellem magam, bevallom.

Mind a ketten keresztények vagyunk. Nem vagyok szerelmes, de nagyon aranyosnak tartom a fiút. Igaz, egy kicsit a korkülönbség nagy, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre.

Ifin szoktunk néha találkozni és már párszor beszélgettünk.

Én tavaly végeztem az egyetemmel, ő meg most fog érettségizni.. 😅😅😅

2023. máj. 5. 21:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%

Jóformán egy gyerek.

Majd rájössz amikor a falfestésről zeng ódákat, idiótán nevet olyanokon amik nem is viccesek, és baseball sapkát keres a neten napokig, meg a zselé és a wax közti különbséget googlizza, és úszogumi is kell neki a strandra meg hatalmasak akar fejeseket igrani mikozben te nem vele ugrasz hanem sipákolsz a part szélén hogy hanyagol meg a többi.

Szulinapjára ugrálovárba vegyel neki jegyet. És próbáld lebeszélni hogy 300 ezerért vegyen 100 éves bmw-t meg hogy a haverok ne csinálják meg hangosra a kipufogócsövet.

Aztám mikor majd sír hogy de a lány szállt rá. Véletlen megcsalt. Ilyen vele még soha nem történt.

Csupa csupa izgalom velük:)

2023. máj. 5. 21:57
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem szokványos. Nekem van olyan barátom akinél kb. ugyanennyi a korkülönbség a lány javára. 5 éve vannak együtt és azt kell mondjam, hogy tökéletesen működnek.

Mások véleményével ilyenkor nem kell foglalkozni, az a lényeg, hogy ti boldogok legyetek.

2023. máj. 5. 21:59
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Szegény #1-est valaki nagyon megbántott 18 éves kora körül...😆
2023. máj. 5. 22:01
 4/13 A kérdező kommentje:

Uhh... lehet igazad van. 😔

Milyen kár, hogy nem egykorúak vagyunk...😅

Sosem voltam még szerelmes és most akarnék elkezdeni randizni, habár lehet nem ő volt a legjobb, akit kiszemeltem..

2023. máj. 5. 22:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Oh, akkor szerintetek egy próbát megér? 😅
2023. máj. 5. 22:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen:) #2
2023. máj. 5. 22:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Van vesztenivalód? Ha nem működik, még mindig tudsz szakítani, de ha bele se kezdesz, sose tudod meg, működött-e volna.

Btw a kérdés szempontjából van bármi jelentősége annak, hogy keresztények vagytok?

2023. máj. 5. 22:05
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. 😊

Hát a kereszténységet csak azért említettem meg, hogy tudjátok vannak erkölcseink. XD

2023. máj. 5. 22:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A párom és közben 3 év a korkülönbség és semmit nem számít.

A kereszténységnek meg bocsi, de semmi köze az erkölcshöz.

Le merem fogadni, hogy többet tudok az erkölcsről valójában, pedig isten őrizz (pun intented :D), hogy még egyszer közöm legyen bármilyen valláshoz.

2023. máj. 5. 22:14
 10/13 A kérdező kommentje:
Rendben, tiszteletben tartom a véleményed 9-es. Sok áldást kívánok a kapcsolatotokban! 😊
2023. máj. 5. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!