Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öt szál rózsa jelentése?
Május elsejére kaptam "csak úgy" egy csokor virágot a páromtól. Öt szál vörös rózsa. Sosem kaptam még fiútól virágot, vagyis csak úgy csokrot sose. Interneten nem találtam meg, mi a jelentése csak 3 és 7 szálnak de 5nek valahogy nem találom.
19/L
Köszi mindenkinek!
1: úgy legyen :D csak ne érd meg :D
4: köszi szépen, szépen kifejtetted <3
5: kérdezni szabad...nem bűn, ha gondolkodunk.
6: hát a mai fiúk nem arról híresek sajnos, hogy virágot adjanak szerelmüknek. :D
Nekem valahogy hoznak folyton.
Volt aki kocsival vmi mezőről vagy 2 település közt szedett nekem 2 méteres napraforgót is:D
Másik a vendéglátos munkahelyéről is állandóan hozza, meg ha akarom sima obibol cserepesekkel is bombáz.(jöttek hozzám rokonok es annyira minimalista stílusú a kecom hogy hozattam vele virágokat nehogy ezt lássák a rokonok:D de olyan nagy mellénnyel kereste hozta:D)
Egy korábbi laza kapcsis szerető ill barát extrákkal meg a külonleges örök es kékrózsát vette nekem meg(kék rózsa a kedvemcem) ő mindig arra adott, hogy minél drágábbat kapjak. Meg az a hatalmas virágmaci is. Azóta mondjuk kidobtam. Lehet nem kellett volna. Nem tudom.
De jellemzően én valahogy kapok a mai világban is folyton folyvást.
Juj amikor meg összevesztünk neki állt és megkéselte a naoraforgót és kidobta a tetőre.
Olyan szép drámai szerelmem volt ő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!