Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jóképűként lehet valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképűként lehet valaki csóróbb (nemgazdag) is, sok nő elnézőbb?

Figyelt kérdés

A legtöbb férfi ismerősöm ilyen, akikkel hosszabban beszélgettem és valaha felmerült a téma, hogy nagyon mondják a pénzt, hogy a nőknek valamilyen formában virítani kell anyagilag is. Sokakon látom, hogy igazából ezért güriznek elég keményen az életben és ez egy nagy motiváció nekik, hogy a nők szemében akár képesnek tűnjenek eltartani egy családot, akár csak jobb módban élhessenek és ezt jobban tudják prezentálni a nők felé és maguktól egyébként kevesebb igényük lenne ezekre.

Na én sosem éreztem, hogy ilyenekben bizonyítanom kellene és nem éreztem ilyen nyomást magamon soha. Anyagiak miatt nagyon ritkán hagytak ott ismerkedéskor, általában ha már elmegyek randizni ott is elmegyünk sétálni vagy beülünk valahová meginni párezer forintért pár italt, beszélgetünk, jól érezzük magunkat így. Most már van kocsim, de nagyon sokáig nem volt és busszal mentem randira, nem érdekelte a lányokat. Meg még sok ilyet tapasztalok, ezek most csak példák voltak. Annyi, hogy én a visszajelzések alapján egész jóképű vagyok és ez mellé magas is, kicsit kisportoltabb alkatú is már újabban (régebben vékonyabb voltam). Ez miatt lehet, hogy nálam nem nézik annyira a nők a pénzt, hogyha valaki jól néz ki, akkor ezekben megbocsátóbbak nála? Vagy a férfi ismerőseim gondolják túl és nem is olyan fontos a gürizés a pénzért amúgy sem?

2023. máj. 2. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyilván igen, sokáig kellett ezen gondolkoznod?
2023. máj. 2. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Bizonyos osszeg felett mar nem szamit annyira, ki mennyit keres, ha te keresel mondjuk 400-at, nem vagy soher sem, normalis vagy, stb, a haverjaid meg akik rosszabbul neznek ki, keresnek 600-at, akkor te leszel elonyben. Ez nem elnezes, csak szimplan nem szamitanak mar a kulonbsegek.

Ha olyan csoro lennel, hogy kuporgatnod kell minden forintot, akkor hidd el, lekoptatnanak. (Legalabbis a 25 felettiek nagy resze.)

2023. máj. 2. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Igen. A kinézet abszolút egy meghatározó tényező a szimpátiához és a vonzalom kialakulásában.

Ugyan a külső a nőknek nem annyira fontos, mint férfiaknak (általánosságban véve, mert egyénenként nagymértékben változó lehet), de így is lényeges. Mondjuk úgy, hogy egy előnytelen külsőt a férfiak könnyebben tudnak kompenzálni egy jó személyiséggel, és így sikeresek lenni a párkeresésben, mint a nők.

Amit te tapasztalsz az tehát a személyiséged lehet inkább amúgy. Nem a külsőd. A leírásodból úgy jön le nekem, hogy te sokkal lazábban álltál hozzá az ismerkedésekhez, mint a haverjaod. Azaz magabiztosabb voltál. A nők számára álatalánosságban véve a határozottság a legfontosabb a vonzalom kialakulásához (fontos kiemelni, hogy általánosságban, mert ez változó egyénenként, nem húzható rá mindenkire). Tehát az írásod alapján én úgy gondolom, hogy a nőknek az tetszett benned, hogy tudták, hogy mit akarsz tőlük, és tudtad mit akarsz az életben. Ez a határozottság sok férfinál nem alapvető, így számodra nagy előnyt jelent ismerkedéskor, hogy ilyennek tudod előadni magad. Lehetséges amúgy, hogy pont a külsőd az oka a magabiztosságodnak. A férfiak magabiztosságához nagyon szükséges az, hogy a nők is pozitív visszajelzéseket adnak ismerkedéskor. Úgy sejtem ezeket megkaptad, tehát valahogy így megy ez, öngerjesztő folyamat: ha te önbizalommal veted magad az ismerkedésbe, az imponáló lesz a nőknek, és pozitív visszajelzést kapsz, ami segít az önbizalmadon, amitől a nők még vonzóbbnak látnak.

Áttérve a pénzre tehát: a legtöbb nőnek nem a pénz lesz a vonzó, hanem az, hogy egy magabiztos céltudatos férfit látnak, aki tudja mit akar. Sok férfinak valamiért az egzisztenciától lesz önbizalma... vagy inkább úgy jobb nézni, hogy amíg csórók, addig folyton paráznak tőle, hogy ez ellehetetleníti őket ismerkedés során. Pedig egyáltalán nem. Vagy akinél igen, mert ilyen anyagias picha, azért na... érte nem kár.

2023. máj. 2. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
#2 szexre inkább választjuk őt igen, de kapcsolatra nem. Volt már két olyan pasim is, akik nettó 600 alatt kerestek, jól néztek ki meg minden, de családot így nem terveznék velük. Inkább egy nagyon gazdag, de kicsit kevésbé jó külsejű pasit választok arra a célra (na meg ezek a jóképű pasik baromi csalfák is, mindkettő megcsalt rövid időn belül..ha már csóró, legalább hűséges lenne).
2023. máj. 2. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Mit kéne elnéznie a nőnek?

Ha képes eltartani magát, nem mindegy, mennyit hozol?

Ha együtt tudtok működni, együtt gazdálkodtok.

"maguktól egyébként kevesebb igényük lenne ezekre" - akkor fölöslegesen gyötrik és árulják (el) magukat, nem ezen múlik a boldogság.

2023. máj. 2. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Lenyeg,h jol nezzel ki es teljesitsd a parancsokat. Itatas etetes nem kell.
2023. máj. 3. 07:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!