Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35-40 éves férfiak miért néznek ki kb 45-50 évesnek? Társkeresőn ismerkedek de majdnem mindenki , sokan idősebbnek néz ki.
Mert ha nem annyinak néznének ki, akkor nem párkeresőznének.
Habár én 30 vagyok, fiatalabbnak nézek ki, nem társkeresőzök(mert tökre személytelen) és mégsincs párom..ördögi kör.
Drog, alkohol, cigi, pia, nem éppen kereszténi élet, éjjeli tivornyák mind "segítik", hogy az ember úgy nézzen ki, mint egy madárijesztő...
Én 40 vagyok, de sokan mondják, hogy 28-30-nak nézek ki.
Melohelyemen meg a nők néznek ki 40 évesen 70 évesnek. Szánalmas az összes!
Amelyik pasi nem hagyja el magát, 40 felett is eci jól néz ki!
Én 29 éves férfi vagyok és 24-25 évesnek szoktak nézni. Általában meglepődnek, amikor megtudják hány éves vagyok.
Genetika:
-anyukám, apukám és az anyai nagypapám is fiatalabbnak néznek ki kb. 10 évvel, relatíve ránctalan a bőrük a korukhoz képest, főleg anyukámnak
-olajos típusú bőröm van, ami azt jelenti kicsit zsírosabb, olajosabb a bőröm sok faggyúmirigy miatt. Jobban kell tisztítani, tisztán tartani, cserébe lassan öregszik, ráncosodik. (Ezt kozmetikus és bőrgyógyász doktor is mondta.)
Életmód:
-nem iszom alkoholt egyáltalán (és nem is drogozok)
-nem cigizek
-nem eszem szinte egyáltalán cukrot, telített zsírokat; egészségesen eszem
-sportolok hetente többször
-kialszom magam
-kenem az arcom minden nap többször hidratáló géllel
-megiszom napi 4-5 liter vizet, hogy hidratálva legyen a testem, a bőröm, ne legyen kiszáradva és ne ráncosodjon gyorsabban a dehidratáltság miatt
A legtöbb ember, aki öregnek néz ki, nem figyel ezekre a dolgokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!