Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon hihetek neki, ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hihetek neki, ha ezt mondta?

Figyelt kérdés

Ausztriában dolgozik a srác, de ismerem, találkoztunk már régebben, de igazából nem volt semmi komoly.

Egy ideje most újra beszélünk, aranyos amúgy nagyon, mindig ír, meg kérdezget, ő is mesél sokat, szex chat is szokott lenni.

Ezt a hétvégét beszéltük, hogy találkoznánk, de lázas lett..

Szomorú voltam kicsit, erre ezeket írta:

Tényleg nagyon szeretnék jönni ♥️

És te is hiányzol nekem, tényleg, csak rossz vagyok ebben, hogy kifejezzem magamat.

És nem csak a szexre értem, hanem amúgy is.

Aztán szóba került, hogy akkor jönne jövő héten, de tudja, hogy nekem pont meg fog jönni, erre mondta, hogy de szeretne jönni minél előbb, még akkor is, ha nem szexelünk.

Erről mit gondoltok?

Jól esett, hogy ezt mondta, de vajon ezt komolyan mondják a férfiak?

2023. ápr. 29. 20:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csak szexre megy akkor komolyan gondolja amit mond.
2023. ápr. 29. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!