Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni ,hogy egy nő akar valamit egy férfitől ?
Érdeklődik mindenféléről, kedves, segítőkész, mosolygós.
Szégyenlős, elpirulós, nem bírja tartani (bőven) a szemkontaktust.
Flörtöl ezerrel, száját harapdossa, nézi a szádat sokszor, tükrözi a testbeszéded, pl. ha te előre dőlsz, felé hajolsz, akkor ő is, vagy keresztbe teszed a kezed ő is. Keresi a közelséged, tapogat, nevetgél, felhívja magára a figyelmet, csavargatja a haját, mutogatja a nyakát, vállát, ilyesmik.
2# jól mondja
ha meg ismered, beszélgetőviszonyban vagytok, akkor mindig örül ha meglát téged, igyekszik beszélgetni veled, nevet minden vicceden, stb.
Láttam és ez a normális, lehet kettő keveréke természetesen, de az biztos, hogy a szende, szégyenlős csaj nem fog flörtölni, meg az is biztos, hogy kezdeményezni sem fog.
Ja, a tükrözés igenis létező dolog, a szemkontaktus hiánya, vagy tartása is, ha belevalóbb, bátrabb, az is, hogy mosolyog, érdeklődik.
Írd le akkor te, hogy miből tudja meg, miből következtetheti ki 5-oske, lepontozni tudsz, belekotni is a másikba, de semmi hasznosat nem írtál...
Nekem most ilyen helyzetem van, a férfi jelezgeti hogy akar valamit, én nőként szintén és mindketten a másikra várunk.amiket konkrétan csináltam: nagyobb társaságban többször odahívtam magam mellé
Megdícsértem milyen elegáns
Utaltam rá hogy legközelebb mit csináljunk együtt
Amikor elhaladtam mellette, róvisen megsimogattam a karját (szerintem ha egy nő kulonosebb ibdok nélkül csak úgy hozzáér egy férfihoz az már sokat mond)
Nagyobb társaságban néha akkor is rámosolygok éy őt nézem ha épp más beszél
Messziről is sokszor odanézek és nagy mosoly a tömegen keresztül
Hagyom magam kísérgetni/ szórakozóhelyen meghívni stb (tehát sokszor felajánlja éy nsm utasítom el)
A fentiek együttese szerintem olyan borzasztó egyértelmű hogy legközelebb szó szerint randira hívom, ha ő nem teszi
Mert ahhoz ismerni kell az embert, hogy ismerd a testbeszédét.
A szemkontaktus tartása vagy hiánya... akármit csinál csóri csaj: flörtöl.
Életemben nem láttam ilyen szájharapdálást, de hülyére röhögném magam. Nagyon amerikai pitésen hangzik.
Hát pedig, ha oda van érted, beizgul rád akkor bizony harapdálja, vagy akkor ha direkt csábít, hogy végre vedd már észre.
És nemcsak azért van szemkontaktus, hogy flörtöl hanem azért, mert tetszik a szeme, vagy kíváncsi rá.
Nem éreztél még szexuális vonzalmat, vagy mi? Majd kiesik a szemed és le se bírod venni a másikról a szemed, nagy nehezen. Önkéntelenül is elarul a tested, hogy mi is játszódik le benned, a bátortalan is azért virul-pirul, mert zavarban van, tetszik a másik, azért mosolyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!