Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet az ellen tenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az ellen tenni, hogy ne csak szexig kelljek a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Amíg nem történik meg a szex, addig a csillagokat is lehazudják, elhitetik, hogy komolyan gondolják. Majd amint volt szex, egyre csökken az érdeklődés, végül szó nélkül felszívódnak.
2023. ápr. 5. 19:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

8 ez se mindig jön be. De igen, nem szabad hamar szexelni.

9 igen, fontos a jó szex, DE az eső szex sok esetben nem olyan jó, mivel nem is tudod még a másiknak mi hogy jó. Nekem legalábbis kell pár alkalom, hogy teljesen felszabadult legyek. Persze van szélsőséges eset is, amikor annyira rossz hogy nem is erdemel még egy menetet.

Az biztos, hogy túl lelkesnek nem szabad lenni.

2023. ápr. 5. 21:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Én nem olyan vagyok!!! Nekem írhatsz!!! 😆😆😆
2023. ápr. 6. 00:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig jól írja 2-es. Ha nincs valami plusz érdek, nem fognak leállni párkapcsolatra, hanem mennek a következőhöz.
2023. ápr. 6. 08:54
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon nehéz. Kb a pasik 10%-a akar egyből komolyat, az összes többi olyan, hogy 'járjunk össze szexelni aztán meglátjuk'. Várj addig a szexxel, amíg egy ilyen kamus nem várna a hazugságaival.
2023. ápr. 6. 10:39
 15/17 anonim ***** válasza:
78%

Engem aki valóban érdekel nála pl fel se hozom a sex témát, mert tényleg jobban érdekel a csaj maga.. ellenkező esetben hamar ráterelem a témát a sexuális vágyakra

Ha már az elején gyakran utalnak nálad a dugásra az már intő jel lehet..

Akit valóban érdekelsz az simán vár.. (ha magamból indulok ki)

37F

2023. ápr. 6. 12:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk én nem értem "komoly kapcsolatot" hogy lehet az első pillanattól akarni.

Ha valakivel nem működik a szex, ott nem lesz komoly kapcsolat.

2023. ápr. 6. 13:38
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

16

De akiben a szándék sincsen meg a komoly kapcsolatra, azzal nem fogok összefeküdni.

2023. ápr. 6. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!