Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran beszéltek, írtok a kapcsolat elején (első fél évben, egy évben, később) a párotoknak? Egy nap hányszor?
Figyelt kérdés
Ha az üzenetemet csak másnap nézi csak meg (délután írtam neki) akkor nem érdeklem eléggé? Mostanában egyre többször előfordul ez. Átmegy az üzenet de nem nézi meg. Ritkán keres.2023. ápr. 1. 16:45
1/12 anonim válasza:
Az én párom mindennap hív, vagy ír 8 év után.
2/12 anonim válasza:
Eleinte egy üzenet/ nap mert kb ennyi fér bele munka, hobbik mellett, hol 2/ nap ha több szabad időm van. Több jelenleg nem fér bele.
3/12 anonim válasza:
Elején is nagyon max 2-3 óra maradt ki üzenetváltáskor. Az is azért mert akkor még éjjeles is volt és aludt napközben.
4/12 anonim válasza:
Távkapcsolatban éltek vagy hogy van ez?
5/12 A kérdező kommentje:
Nem távkapcsolatban de mostanában ritkán találkozunk.
2023. ápr. 1. 18:10
6/12 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy nem ír vissza egy napig utána ha ráírok akkor meg 1 perc múlva válaszol... Eddig miért nem írt..
2023. ápr. 1. 18:11
8/12 A kérdező kommentje:
Miért? Az számít?
2023. ápr. 1. 18:18
9/12 A kérdező kommentje:
Fiatalok vagyunk.
2023. ápr. 1. 18:18
10/12 anonim válasza:
Én ilyen pasival nem folytatnám az ismerkedést. Nekem nem fér bele, hogy 1 napig ne írjon vissza. Pár óra rendben van, mert mindenki szokott elfoglalt lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!