Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szerelem az 98%-ban arcfelép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem az 98%-ban arcfelépítés?

Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 19:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem, csak sejtjük. A mozgás, a hang, az illat, az öltözködés, a beszédstílus, a gesztusai, mozdulatai, testtartása, ezek sebessége, bőrének színe, testalkata, arca.. Az én "szerelem első látásra" egy darab pasim kopaszodó görbehátú volt, minden barátnőm szerint csúnya, de nekem annyira nagyon tetszett úgy egyben elsőre, soha hasonlót se éreztem, aztán ahogy beszéltünk csak még mélyebb lett az egész, akkor beigazolódott, amit elsőre éreztem/hittem/sejtettem. Nem vonzalom, a vonzalom általában szexuális jellegű, vele csak a közelében akartam lenni.

Szerintem amúgy van egy "minta" valami tudatalatti megfigyelések alapján, amiket szerzel a férfiakról/nőkről életed során, és amikor még kevés van ilyenből, nagyobb eséllyel találsz olyat, akit tudat alatt tökéletesnek gondolsz. Sok apró előítélet összeáll, és aki megfelel ennek, anélkül, hogy gondolnál rá, tudatosan tennéd, látod, érzed rajta, hogy tőle jót remélhetsz. Illetve tuti van köze a feromonoknak is, mert nem győztem szagolni és soha az életben, nyáron sem éreztem büdösnek izzadtan, akkor sem, mikor ő érezte magán, nekem kellemes volt.

2023. márc. 29. 19:48
 12/25 anonim ***** válasza:
Így is felfoghatjuk, de nem csak az, képzeld el, hogy jól néz ki, de budos, vagy csúnyák a fogai.
2023. márc. 29. 19:49
 13/25 anonim ***** válasza:
23%
A szerelem cs illúzió. Rózsaszín ködnek is szokták híni.
2023. márc. 29. 20:01
 14/25 anonim ***** válasza:

A kémia minden, csak nem arc.

Elsősorban szag (illat, hívd ahogy akarod, feromon), másodsorban testtartás, nonverbális kommunikáció, harmadsorban preferált testfelépítés.

Ha arcon keresel valamit, akkor az a szem, az viszont nagyon.

De amúgy a "szerelem első látásra" csak eg ymondás, nem a látás a lényeg, hanem a kontaktus. Csak a "szerelem első beszélgetésre" elég hülyén hangzik.

2023. márc. 29. 22:42
 15/25 anonim ***** válasza:
Igen. Évekig húzta az agyamat egy családos pasi. Látta rajtam, hogy szerelmes vagyok. Nem kellettem neki, de gondoskodott róla, hogy ne tudjam elszakítani a kötelet, rám írt időnként, a semmiből fekbukkant és megcsókolt csak azért, hogy eldobjon. Aztán elhagyta a feleségét egy macskaarcú nőért, aki amúgy őt dobta el, mint egy darab papírgalacsint.
2023. márc. 29. 22:43
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Azért van ott pénz, magasság, egyéb méret, stb, stb....
2023. márc. 29. 23:04
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém, ti voltatok már szerelmesek valaha?

Tényleg ennyire felszínesek vagytok?:D

2023. márc. 29. 23:10
 18/25 A kérdező kommentje:

17

A világ felszínes nem mi!!!

2023. márc. 30. 08:36
 19/25 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok hősszerelmes típus, első látásra nem voltam sose, de leírom nálami mi okozza: a kommunikáció. Van egyfajta stílus amitől beindulnak a hormonjaim. A mozgása a férfinak is tud vonzani és a tekintete, de a szöveg viszi el a sztorit.
2023. márc. 30. 10:34
 20/25 A kérdező kommentje:

19

A mozgás és tekintet is genetika.

A szövegben a hang ami a genetika.

A többi valóban “tehetség”, ami lehet, hogy úgyszint genetika.

2023. márc. 30. 11:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!