Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hurkázni vagy sushizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hurkázni vagy sushizni hívjon meg a férfi?

Figyelt kérdés
Mindkettő alapja a rizs.
2023. márc. 28. 12:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
27%

"8

Örömmel elfogadom! Csak, itt minden 3. kérdés/komment, arra irányul, hogyha megteszem, akkor goldigger vagyok. Es miert nem elég a sarki Burger King, miért van több igényem a netflixes programoknál és stb."

Persze, én értem mi áll emögött. De aki ezt így fogja fel, szerintem azzal nem érdemes foglalkozni. Egy meghívás elfogadást nem kell összekapcsolni azzal, hogy goldigger valaki meg a sok szrsággal. El lehet ezt úgy is képzelni, hogy a férfi meghív első randin hurkázni sushizni vagy akárhova, amit eldöntenek együtt. Aztán utána a lány is meghívja vagy főz neki valami finomat. Így kölcsönös is lehet. Én ezt nem rosszból kérdeztem, hanem mert valahol ez szomorú dolog, hogy egy meghívásból ilyen hátsó szándékot néz ki valaki.

Én azt mondom, hogy nyugodtan el fogadhatod a meghívást. Aki ez miatt valaminek címkéz, azzal jobb ha nem is foglalkozol, mert az sz_rrágó.

2023. márc. 28. 13:13
 12/35 anonim ***** válasza:
28%

A hurkát nem kedvelem, de megeszem. A sushihoz hozzá se nyúlnák, szóval inkább a hurka, ha muszáj enni.

De felröhögnék, ha valaki feltenné így a kérdést, hogy "Eljönnél velem hurkázni?" :D

2023. márc. 28. 13:30
 13/35 anonim ***** válasza:
28%
*nyúlnék
2023. márc. 28. 13:31
 14/35 anonim ***** válasza:
14%
A hurkàzásra szavaznék,mert úgy mondhatod neki hogy gyere kislàny kapj be egy 20 centist 😂
2023. márc. 28. 13:32
 15/35 anonim ***** válasza:
28%
11, de randin van az a szabály, hogy nem illik drágát enni. Itt lakom egy köpésre egy szusiétteremtől, ahonnan annyit rendelek, hogy fejből tudom az árakat. Nekem nem elég két nigiri, amin elnyammogok, viszont nagyon örülök, ha valaki eljön velem.
2023. márc. 28. 13:36
 16/35 anonim ***** válasza:
27%

Ha meghív sushizni valaki, akkor biztos tudja, hogy mennyibe kerül.

2023. márc. 28. 13:41
 17/35 anonim ***** válasza:
31%
Mindegy, úgyis kolbász lesz a vége...
2023. márc. 28. 13:42
 18/35 anonim ***** válasza:
80%
Zöldség grillezésre inkább .
2023. márc. 28. 14:00
 19/35 anonim ***** válasza:
25%

"Ha meghív sushizni valaki, akkor biztos tudja, hogy mennyibe kerül."

De azt nem, hogy szusiból mennyit tudok enni.

2023. márc. 28. 14:00
 20/35 anonim ***** válasza:
35%
1 kilo zsiros kenyeret bezzeg nem tud megenni a vagany nő..
2023. márc. 28. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!