Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan írjak rá egy munkatársa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá egy munkatársamra FB-on, ha ismerkedni szeretnék vele? 30L 33F

Figyelt kérdés

Volt egy srác, ahol dolgoztam, nagyon jóképű, pont az én esetem. Az irodában naponta találkoztunk. Nekem nagyon tetszett. És szerintem csinosnak talált engem ő is.

Én már otthonról dolgozom, és ő is. Tehát már egy éve kb. nem találkoztunk.

De ugyanannál a cégnél vagyunk változatlanul.

Hogyan tudnám randira hívni, lányként, vagy arra rávezetni, hogy ő hívjon el? Csak a FB-ja van meg. Eddig nem kommunikáltunk. Ő német. Engem alapvetően is érdekel a német nyelv. Írjak rá, hogy tud-e nyelvtanfolyamot?

Az hülyeség, hiszen tele a net ilyen tanfolyamokkal...?

Hogy kell ezt elkezdeni, hogy ne legyek nyomulós, bunkó, ne nézzen egy ri-binek. De mégis legalább megpróbáljam, hátha.

2023. márc. 27. 23:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha csak valami közös programod szerveznél a barátaiddal, és arra hívnád el. Keresd a társaságát és adj jeleket. Ha nyitott, nyilván le fog esni neki a tantusz.

30f

2023. márc. 27. 23:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálatok nincs céges felület? Teams, akármi?
2023. márc. 28. 00:29
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Lusta irodistak pff
2023. márc. 28. 00:44
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
30 évesen nem vagy lány, ne viselkedj már úgy mint egy taknyos tini.
2023. márc. 28. 02:04
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Én férfiként a nyílt,őszinte kommunikációban hiszek:

Hallo Jürgen,ich möchte ficken. Ich habe ein feuchte Muschi für dich.❤️‍🔥🥒💥💦😋

2023. márc. 28. 04:11
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Guten tag!

wie geht es dir?

Wir trinken EINE kaffe?

2023. márc. 28. 07:33
 7/10 A kérdező kommentje:

#1 Az esélytelen. Hogy venné ki magát, ismeretlenül ráírok, hogy na, helló, velünk jönnél biciklizni?

A társaságát nem tudom keresni, mert otthonról dolgozik, nem tudom mi az érdeklődési köre/hova szokott járni, egyáltalán hol lakhat.

#2 Van Teams, de az céges ügyekre van. Munkaügyi kérdésem felé nincs. Nem egy csapatban vagyunk.

#5 nagyon vicces..

2023. márc. 28. 07:39
 8/10 anonim ***** válasza:
30 évesen ott tartasz hogy kell ráirni egy faszira? Aztakva, élmény lehet veled egy közegben lenni.
2023. márc. 28. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Sehogy
2023. márc. 29. 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Inkább hagyjad. Nem éri meg.
2023. márc. 29. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!