Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utasított már vissza lány, akinél próbálkoztál?
Figyelt kérdés
Hogy történt?2023. márc. 25. 13:21
2/14 anonim válasza:
Persze, mivel már házas volt :DDDDDDDDDDDDD
3/14 anonim válasza:
Haaaajj, de még hányszor és hányan.
Hogyan? Volt, amelyik röhögőgörcsöt kapott, volt a legyünk csak barátok, volt a van barátom, volt amelyik megmonda hogy nem tetszem neki... És így tovább
4/14 anonim válasza:
Azért a csajok elég egyértelmű jeleket szoktak adni, ha a visszautasításig eljutsz, akkor nagyon nem tudsz olvasni a testbeszédből.
5/14 anonim válasza:
Persze, kit nem..
Ismertük egymást, a szimpátia megvolt, megkérdeztem, mit szólna egy randihoz. Korrektül megmondta, hogy nem szeretne úgy ismerkedni velem, nem érzi, hogy ebből több lehetne. Nem volt életem legfelemelőbb pillanata, de azért tragikus sem.
6/14 anonim válasza:
Igen, normálisan fogadta a közeledésemet, de megköszönte, és mondta hogy van barátja (mondjuk tuti kami)
7/14 anonim válasza:
Ja fogta és letiltott a kis ribi pedig nem is nyomultam rá nagyon
8/14 anonim válasza:
7. Xdddd
Vannak akik siman kedvesből bunkova valnak , így adják tudomására a ferfinak ha nem kell neki.
9/14 anonim válasza:
8as, az a vicc előtte hónapokig illegete magát nekem nem értem én már ezeket tényleg jobban jár az ember ha prostizik
10/14 anonim válasza:
9. Ismerem az ilyen fajtakat. Jatszadoznak azt amikor ra veszed magad hogy kozeledsz vege
.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!