Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha valamennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha valamennyire zavar a barátnőm súlya?

Figyelt kérdés
Csak pár hónapja vagyunk együtt, eddig minden rendben ment köztünk, egy nagyon okos, talpraesett, gondoskodó lány, és ezek mellé gyönyörű is. A korábbi barátnőim mind vékonyak voltak, a barátnőm viszont inkább teltebb, eleinte nem igazán zavart, de amikor bemutattam a családnak, barátoknak többen megjegyezték utólag, hogy nem gondolták, hogy nekem a nagyobb lányok is tetszenek, és azóta különösen sokat rágódok ezen.. Pedig nem is igazán kövér, 165cm és 65kg körül van. Kicsit félek, hogy később már nem fog annyira tetszeni.

2023. márc. 22. 13:27
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
66%
Hát én VV Reniből kiindulva nem gondolnám, hogy ez a kövér kategória. Ő 160cm-hez 60 kiló volt és teljesen jól nézett ki pedig a TV kövérít is, semmiképp nem jutna eszembe mikor ránézek, hogy ez ott egy kövér nő.
2023. márc. 22. 16:44
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
20, a túlsúly max 10-15kg-nál kezdődik, amiről te beszélsz, az a felesleg, 5kg nem lehet túlsúly, érts már szóból Kiscsillag.
2023. márc. 22. 16:45
 23/38 anonim ***** válasza:
68%
20-as, attól is függ, hogy nézünk ki. Ha nekem mind a mellemre meg a fenekemre megy, az pont jó, ha neked a beledre, szivacs.
2023. márc. 22. 16:55
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
164 centi vagyok és 65 kiló, full nőies alkatom van, 38-as mérettel. Olyan messze lehet az a lany a kövértől.. meg akkor is, ha elonytelenul hizik.. 😀 😀
2023. márc. 22. 16:59
 25/38 anonim ***** válasza:
0%

*mérges kövér nők próbálják megmagyarázni, hogy a túlsúly 100 kilótól kezdődik*

#22 nekem tökmindegy, minek nevezed, vékonynak akkor sem lehet nevezni valakit felesleggel. A kérdező sem nevezte kövérnek a barátnőjét, csak teltebbnek.

2023. márc. 22. 17:23
 26/38 anonim ***** válasza:
87%

"*mérges kövér nők próbálják megmagyarázni, hogy a túlsúly 100 kilótól kezdődik*"

Büszkeséggel tölt el, hogy nőként nem vagyok ilyen megkeseredett, féltékeny, mások önbizalmát lehúzó aljadék:)

2023. márc. 22. 17:33
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Na most ezt nem rosszból mondom, de ilyen külső véleményekre adni barátnőddel kapcsolatban szerintem értelmetlen. Ez egy olyan dolog amiben lehet kicsit onzobbnek lenni, te vagy vele, elsősorban az számít h te mit gondolsz róla.

A másik h az idősebb családtagoknak szinte mindig megvannak az ilyen kötelező baromsagaik az emberek kinézetéről. Ha a lány vékony akkor megkérdezik h eszik-e rendesen meg hasonló baromságok, ha kicsit curvy akkor meg bemondják h "nagyobb lány". Öregek véleménye társkeresés témában pedig különösen irreleváns, általában fingjuk nincs rola, teljesen más közegben szocializalodtak, sokuknak olyan "elvek" határozták meg az ismerkedését h "a férfi csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél" és egyéb hülyeségek. Tényleg semmi rosszindulatú szándékom nincs abban amit írok, csak szeretném hogy azért ennek fényében foglalkozz a véleményekkel. Pontosabban igazából ne foglalkozzol velük:D.

2023. márc. 22. 19:11
 28/38 Ghgj ***** válasza:
100%

A 3-as válaszon hangosan felröhögtem. :D

Kérdező, ne agyalj ezen ennyit, idővel úgyis csak tanulság leszel ennek a nőnek. :D

2023. márc. 22. 21:15
 29/38 anonim ***** válasza:
16%
#26 féltékeny? Heti 4x kondizok 18 éves korom óta, bomba alakom van. Inkább nektek is ezt kéne tenni nyivákolás helyett, nekem se a fán termett a kerek seggem xd
2023. márc. 22. 22:12
 30/38 Ghgj ***** válasza:
75%
#29: Nagy büszkeség arra eldobni heti négyszer x órát az életedből, hogy minél b.szhatóbb legyél. :D Ha már csak a kerek seggedért csinálod. :D
2023. márc. 22. 22:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!