Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randin nem korai a szex, ha kapcsolatot akar az ember?
Akivel már randevút beszéltem meg, nem fordult elő! Valószínűleg végeztem egy előszűrést, mert nem mentem el mindenkivel randira. Amúgy előfordult “csak úgy”, elhajtottam azonnal! Akivel egy éjszakás kalandot akartam, ott én tettem jelzést:)
A kérdésre, ha a randin ilyen előfordulna az ismerkedési szakaszban úgy, hogy erre nem adtam jelzést, megkérném először udvariasan, de határozottan, hogy ezt hagyja abba, majd hazamennék. Utána biztos, hogy tepernie kéne a bizalmamért.
Jaaa... ki bújt a szög a zsákból végre a 42.válasznál...
Aki majdnem hogy megujjaz első randin, az nem komoly szándékkal foglalkozik te veled.
Ordítottak a jelek, mégsem vetted figyelembe.
#42 Látjátok, mondtam. Neki ez kell, hogy nyomuljanak rá ezerrel. Nem normális pasikhoz vonzódik. Ez olyan mintha a tetovált kopasz motoros srácokkal mennél randizni akik nap végén a bárban bandáznak és megkérdeznéd hogyan tudod kiszűrni hogy melyik megy csak szexre. Te bajban vagy nagyon. Olyan srácokhoz vonzódsz akik nem nomrális kapcsolatot keresnek, de te meg arra is vágysz.
Én nekem is bejönnek a szilikon mellű csajok, mégse megyek el velük randizni mert nem hiszem hogy ők a két szép szememért szeretnének és sose csalnának meg. érted? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!