Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit akar? Most akkor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit akar? Most akkor nem is tetszem neki? Vagy mit lehet ebbol erteni?

Figyelt kérdés
Nem ertem most mi van vele kapcsolatban.Ez a srac most jott a sulinkba,ev kezdetekor,meg talaltam facebook-on es ott megvolt az email cime.Beraktam a listamba es beszelgettunk aznap este.Aztan suliba elkezdtunk koszonni egymasnak.A baratnok tudtak hogy nekem o tetszik,es ezert amikor szulinapom alkalmabol csajos estet tartottunk,az egyik baratnom elhozta ot meglepi ajandekkent.Persze en nagyon meg voltam lepodve nem hittem a szememnek,de nagyon orultem hogy ott volt.Aznap este sokat beszelgettunk,es kesobb csokoloztunk is.O akkor azt mondta hogy nagyon tetszek neki es hogy szeretne ha meg talalkoznank.Meg is beszeltuk hogy hetfon talalkozunk suliba,es igy is lett.Delutan,amikor mar gepen beszelgettunk,azt mondta el kell mondjon valamit.Ez az volt hogy megmondta hogy nagyon kedvel,de most nem all keszen egy uj kapcsolatra,mert most szakitott egy lanyal akivel tobb mint egy evet jartak.En meg is ertem.Mondtam is neki hogy en se szerettem volna egybol egy kapcsolatba ugrani,mert meg nem ismerjuk egymast olyan jol,es erre o nem mondot olyat hogy kesobb se szeretne semmit tolem.Ez 2 napja volt,es azota nem beszeltuk meg hogy talalkozunk szunetbe,de ossze futottunk.Beszelgettunk,es ma rakerdeztem(baratkent)hogy lenne e kedve delutan velem jonni az egyik helyre(ahova meg o kerdezte hogy elviszem e egyszer).Es mondta is hogy jo,persze.Most mikor beszeltunk,azt mondta faradt,es en ra se kerdeztem hogy mi lesz a programunkkal,remelve hogy majd o fellhozza a temat.O azt mondta hogy megy pihenni mert faradt es hogy halasszuk el a programot maskorra.Egy szoval furcsan viselkedik.Kerlek adjatok tanacsot!
2010. okt. 6. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:

fúúú...hát

ez nehéz ügy az biztos :S

sztem ő maga sem tudja h mit akar, elvégre ha 1x azt mondta h bejössz neki máskor meg "lepattint" akk fogalma sincs h mit akar!adj neki időt

2010. okt. 6. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:

mire végigolvastam elfejlejtettem az elejét :)

amugy szerintem is adj neki még időt :'D

nagyon jól tetted hogy érthetően barátként engedted hogy megbeszéljétek egymással a problémákat.

tanács?!: szerintem várj még egy kicsit. 2 nap alatt ugyse fogja elfelejteni a barátnőjét ha eddig nem tette. Szóval szerintem várj még egy jó hetet és ha ő nemfog téged elhivni megint ha már egyszer elhalasztottátok akkor szerintem kérdezd meg hogy akarja-e vagy nem? ha nem akkor hagyd őt:P

2010. okt. 6. 16:52
 3/3 A kérdező kommentje:
hat igen,vicces,de pont tegnap beszelgetes kozbe volt egy olyan hogy beszeltunk valamirol,amire o azt valaszolta hogy ,,meg en se tudom mit akarok''..lehetseges hogy meg szuksege van idore.bocsi hogy olyan hosszan irtam,es koszi a valaszokat:)
2010. okt. 6. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!