Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy vehetnék rá egy nőt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vehetnék rá egy nőt egy 2. randira?

Figyelt kérdés

Volt egy randim egy nővel, ami egész eddigi életem legjobb randija volt abból a szempontból, hogy mennyire izzott a levegő. Ez a hölgy akivel randiztam, olyan aurával, kisugárzássa rendelkezett, ami nagy hatást gyakorolt rám. Egyszerre akartam megdugni, és megvédeni. Pezsgett a vérem végig. Nem lehetett őt kiismerni, megfejteni, de közben mégis mintha egész életemben egy ilyen nőt kerestem volna, tehát mintha pontosan ismerném.

Úgy nézett ki, hogy testre simuló vörös térdig érő ruha, fekete kabát, beszédes barna szemek, és a hosszú haja féloldalt lógott előre, kiemelve ezzel a nyakát a másik, hajatlan oldalon.

2023. márc. 3. 21:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, azt lehagytam, hogy azt írta, nem szeretné folytatni az ismerkedést. Muszáj még látnom!
2023. márc. 3. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha kölcsönös a szimpátia akkor nem kell rávenni, csak szimplán beszélgess vele és keresd őt, majd vesd fel neki az ötletet, hogy szeretne-e még veled találkozni, mert te a múltkor nagyon jól érezted magad.
2023. márc. 3. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

" hogy azt írta, nem szeretné folytatni az ismerkedést. "

Ez esetben tekintsd a válaszom tárgytalannak.

Az új válaszom:

"SEHOGY!"

Nincs rosszabb, mint egy erőszakoskodó ember aki nem ért a szóból.

2023. márc. 3. 21:45
 4/10 anonim ***** válasza:
4%
Szal kevés voltál neki, mert valszeg oszinte voltal. Ha annyira 2. Randit akarsz ideje neki allni kamuzni
2023. márc. 3. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

4

Vagy inkább kezdje el tudomásul venni, hogy nem egy ligában játszik a csajjal.

2023. márc. 3. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy, fogadd el, hogy (egyértelműen) elutasított. Ne legyél egy nyomulós, tiszteletlen bunkó.
2023. márc. 3. 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Ha valakivel szeretnék további randikat, akkor arra nem kell rávenni. Kerek-perec jelezte, hogy ő ezt nem szeretné, hagyd békén.

Nem a levegő izzott, hanem a gatyádban lévő szerszámoddal nem bírtál...

2023. márc. 4. 07:24
 8/10 anonim ***** válasza:
21%

"Egyszerre akartam megdugni.."

Csak az ilyen olcsó, tartás nélküli r.bancoktól mentsen meg az élet, a gyomrom felfordul tőled.

2023. márc. 4. 08:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ha nem akarja, azt tiszteletben kell tartani.
2023. márc. 4. 11:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát ha uriember modjara árnyaltabban fogalmaztál volna és nem a d@gast tetted volna első helyre akkor nem gondolnák itt az emberek hogy közönséges szexuális vágy lobogott benned csak és hát tényleg a "megd@gnad" szo enyhen szolva vétózza azt a szót amit utána írtál. Persze értjük értjük de az ilyen mondatoknak kétértelműek a jelentései. Pl. Hogy mégsem tisztelted annyira mint nőt és csak szexuális kielégülésként tekintettél rá akit óvni kell a többi pasitól nehogy lecsapják a kezedről. Tudod mint tavasszal a muflonok is igy csinálják direkt muflont irtam és nem szarvast de a szarvasok is igy csinaljak. A dominans him tavoltartja a himeket harcol veluk aztan elkezdi hajtani tobbedmagaval a nőstényt de az amelyik valojaban parosodni fog vele az az lesz ami kivárja hogy elfáradjanak a hajto himek es ezt kihasználva már ott is terem. Az állati evolucio kozben kreativ format vett fel. Szoval ne akard hogy ezt higgye itt tobb ember hogy csak ezt jelentette neked ez a nő.

Ha így fogalmaztál volna hogy :

"Egyszerre érezted azt hogy védelmezni akarod (érzelmi vonzódás, érzelmi kémia) és azt hogy nagyon vonz szexuálisan (kémia szexuális értelemben). Akkor talán nem írták volna többen amit írtak hogy csak a harmadik kezed hatása. Magyarán megvolt mindenfajta kémia.

Szerintem is ha nem akarja akkor tiszteletben kell tartani lehet semmi probléma nem volt lehet ő is ugyanugy vonzodott és ugyanugy jol érezte magát veled, de az is lehet nem kész kapcsolatra és nem akarja feleslegesen húzni az idődet. Vagy szimplán rájött nem te vagy az akit keres. Reméljük ilyeneket nem mondtál neki, mint amiket itt írtál. Abban is reménykedj hogy nem regisztralt a gyk-ra és nem olvassa ezt a kérdést. 😏

Ha netalántán mégis másképp alakul akkor az élet úgy is teremt nektek olyan helyzetet amikor egymásba botoltok de tartsd tiszteletben és éld az életed tovább. Majd jön olyan akivel egyezik minden.

2023. márc. 8. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!