Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mekkora problémát jelent az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora problémát jelent az, ha valaki a húszas évei második felében még sohasem dolgozott?

Figyelt kérdés
Van-e számotokra olyan körülmény, amikor ez elfogadható? (Általánosságban kérdezem, nem egy konkrét személlyel kapcsolatos.)
2023. febr. 28. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Egyetem~ akár több diploma megszerzése miatt nem sikerült összehoznia. ( előfordul ilyen..)
2023. febr. 28. 23:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetem mellett is azért érdemes, de orvosi+phd mellett érthető.

Vagy kómában volt (illetve az összes olyan dolog, ami fizikailag akadályozta)

Idős rokont kellett ápolnia

Szült és a gazdag pasija eltartotta illetve ennek variációi

stb. Sokminden elfogadható.

2023. febr. 28. 23:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem az érdekelne, hogy miből élt eddig és tervez-e változtatni/rászorul-e, hogy változtasson a jövőben a munkanélküliségen.

(Ha pl drogkereskedő volt, az erősen kizáró ok lenne)

Ha értelmes okból, mint az egyetemi tanulmányok, eddig a szülőkkel élt, az már érthetőbb, elfogadhatóbb érv.

2023. márc. 1. 00:12
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

Egyetem mellett is lehet dolgozni. Az orvosin meg kifejezetten ajánlott.

Számomra nem elfogadható, ha valaki eltartatja magát felnőtt korában.

Esélyes, hogy velem akarja folytatni. Na, azt nem.

2023. márc. 1. 04:45
 5/6 anonim ***** válasza:
26%
Ha nő vagy akkor kutyát nem érdekli. Ha férfi akkor ásd el magad, nincs della, nincs nő.
2023. márc. 1. 05:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

- ha egyetem tanul, és el fog majd tudni helyezkedni a diplomájával

- ha van más passzív bevételi forrása, amivel el tudja tartani magát, amennyiben az nem illegális vagy számomra etikátlan

2023. márc. 2. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!