Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin mennyire érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin mennyire érdemes előállni a farbával?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy szeretem, imádom az egész lényét, kívánom minden porcikáját, feleségül akarom venni... :)

2023. febr. 28. 16:04
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Húha... én ettől biztos menekülőre fognám.
2023. febr. 28. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Fú, ez para:D

Első randi! Ha valaki pár óra személyes ismerettség után ezzel jön, az azt jelenti, hogy társfüggő vagy legalábbis nagoyn nincs rendben pszichésen. Azonnali red flag lenne.

2023. febr. 28. 16:10
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Állj elő, mert jobb, ha tudja, hogy mentálisan sérült vagy.
2023. febr. 28. 16:13
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Te jó ég, nem is ismered! Mit imádsz rajta, ha még most találkoztok először?
2023. febr. 28. 16:15
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Ezt inkább ne, mert egyből ott hagy
2023. febr. 28. 16:22
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Pont azért mondja el, hogy a lány otthagyhassa. Neki nem jár az igazság?
2023. febr. 28. 16:55
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Egyébként egy ideje ismerem már. Ez nem vakrandi, vagy internetes találka.

2023. febr. 28. 16:56
 8/10 anonim ***** válasza:
94%

Ilyet csak akkor lehet elmondani, ha érzed, hogy a másik is ezt érzi/gondolja. Akkor ez szerelem első látásra. Ha nem érez így a másik, akkor bizony mentális probléma. Velem háromszor történt ilyen, egy esetben kölcsönös volt, lehetetlen volt nem látni rajtam is, meg rajta is, elsőre fülig ért a szánk és irtó zavarban voltunk és mégis.. Másodszor megijedtem és nem viszonoztam, de gondoltam idő kell. Nem kellett, 10 évvel később sem szerettem meg, pár hétig voltunk együtt, már csak ismerősök vagyunk. Harmadszor már menekülőre fogtam, volt is miért, nem lehetett lerázni évekig, néha még most is ír, pedig másfél éve nem reagáltam semmit, előtte is csak a hagyjál nem akarok tőled semmitet.

FIGYELD a másikat, ha csak a saját érzéseiddel vagy elfoglalva, az nem lehet kölcsönös, én azt is figyeltem, hogy ő hogyan reagál, és hát látszott, hogy vele is az történt, mint velem, megláttuk/hallottuk egymást és onnan nem bírtunk nem a másikkal foglalkozni.

2023. febr. 28. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Mi az a farba?
2023. márc. 1. 00:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sürgősen közöld az érzéseidet, mert ha nem, esetleg hazafelé a buszon valaki szerelmet vallhat neki, és akkor hozzámegy a jövő héten, te meg elbuktad!
2023. márc. 1. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!