Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin mennyire érdemes előállni a farbával?
Fú, ez para:D
Első randi! Ha valaki pár óra személyes ismerettség után ezzel jön, az azt jelenti, hogy társfüggő vagy legalábbis nagoyn nincs rendben pszichésen. Azonnali red flag lenne.
Köszi a válaszokat!
Egyébként egy ideje ismerem már. Ez nem vakrandi, vagy internetes találka.
Ilyet csak akkor lehet elmondani, ha érzed, hogy a másik is ezt érzi/gondolja. Akkor ez szerelem első látásra. Ha nem érez így a másik, akkor bizony mentális probléma. Velem háromszor történt ilyen, egy esetben kölcsönös volt, lehetetlen volt nem látni rajtam is, meg rajta is, elsőre fülig ért a szánk és irtó zavarban voltunk és mégis.. Másodszor megijedtem és nem viszonoztam, de gondoltam idő kell. Nem kellett, 10 évvel később sem szerettem meg, pár hétig voltunk együtt, már csak ismerősök vagyunk. Harmadszor már menekülőre fogtam, volt is miért, nem lehetett lerázni évekig, néha még most is ír, pedig másfél éve nem reagáltam semmit, előtte is csak a hagyjál nem akarok tőled semmitet.
FIGYELD a másikat, ha csak a saját érzéseiddel vagy elfoglalva, az nem lehet kölcsönös, én azt is figyeltem, hogy ő hogyan reagál, és hát látszott, hogy vele is az történt, mint velem, megláttuk/hallottuk egymást és onnan nem bírtunk nem a másikkal foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!