Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapjan akarhat tobbet is az egyejszakas kaland utan?
Volt a hetvegen egy egyejszakasom es nagyon bejott a pasi, remenykednek valami tobben is esetleg.
Hazavitt egy klubbol, aztan miutan megtortent a dolog, mondta, h szeretne, ha ott aldunek, aztan hozzam bujt meg adott a homlokomra puszit, reggel szinten voltak dolgok, es utana kerdezte, h van-e kedvem meg maradni chillezni nala. En inkabb mondtam, hogy hazamennek, erre elkerte a Facebookomat es mondta, hogy irjak neki, ha hazaertem, illetve azota megint athivott. Ez mennyire jellemzo egyejszakasoknal, ezek alapjan akarhat tobbet is?
Szerintem sem biztos, légy azért óvatos..
Nyáron én is találkoztam egy olyan sráccal, aki hasonlóan viselkedett, szeretkeztünk is, viszont nem akart tőlem semmi komolyabban.
Most nem azt írom, hogy Te is így jársz majd, inkább csak egy jó tanács, hogy most még egyelőre ne láss bele semmit, majd alakul :)
Hát ha a lakására hívott szexelni, akkor csak max jó volt a szex.
Ha elhívott programot csinálni, vacsizni, kirándulni stb talán alakulhat több.
7.
De hát itt a gyk-n mindenki dugással kezdi, és már 10-15-20 éve boldog házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!