Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek arrol,h a ferfi nem a talalkozasi pontra megy,hanem 50 meterrel arrebb ,a latotavolsagon kivul es azt irja,h o mar ott van?
Mar talalkoztunk,tudjuk,h nez ki a masik.
Gyakorlatilag odaallitott vhova,ahol alldogalhattam volna mindaddig,ameddig nem hajlando odajonni vagy 5-10 perc varakozas utan hazamenni.
Mivel megkaptam az uzenetet,h o mar ott van,igy nekem nem is lett volna kotelessegem irni,h en itt vagyok.
Egy konkret nevu hely ele beszdltuk meg,10 meter a frontoldala a helynek. Egyertelmu talalkozasi helyszin. Nem nagy park .
Illetve gyakran emlegeti a ferfi,h majd o megved. Tobbfele temanal elojott. Helyszin Budapest belvaros. Hetkoznapi,teljes testet takaro nem kihivo ruhazatban(telikabatban voltam,hosdzunadrag,lapostalpu sportcipo) jelentem meg minden talalkozon. Llyan kornyeken,ahol emlitesre nem erdemes a tamadas,keseles stb. Eletszerutlen szituacio,h barki megtamadna.
Olyan szockorben nottem fel,h az utcan csak elegansan lattam embereket,rengeteg ugyved,hivatalnok.
A pasi sokat emlegette csetvkozben bizonyos kozonseges tipikus prostis ruhadarabok viseleset. En olyat nem hordok,nem akarok kozonsegesen oltozkodni/prostinak latszani, egesz eletemben tanultam,most is kepzem magam onszorgslombol szakkonyvekbol, dolgozok. elutasitom a prostitucio minden formajat. Ragaszkodom az elveimhez.
Nekem megvan az egyertelmu velemenyem errol az egeszrol.
Kivancsi vagyok a Tietekre.
Valami kitalált világban élhet
Nekem az ugrott be erről mikor odajott hozzam egx srác nem e láttam erre x magas y kinézetű férfit mert követi mert ő titkosügynök.
Na ebből lett akkora sztori hogy végig rámtapadt, szerinte már én voltam veszélyben vegyem fel ad pulovert mert az golyóálló, de a táskája tele van fegyverekkel, és egész hazáig rám volt tapadva.
Aztán beugrott hozzánk a kertbe hozott vmi ásót és anyáékat arrol győzködte hogy meg akar engem védeni veszélyben vagyok. Rendőrök vitték el..
Folyt. Nem tudom, de szerintem vmi halucinogén cucctol lehet pl trombitavirág?
Kétlem, hogy egy ilyen tiszta lenne és alapból lenne ilyen.
Ez ilyen klasszik rigó viselkedés, csendben megjegyzem.
Amúgy az 50m-rel arrábbi pontja arra volt jó, h előbb megnézzen, mint te őt.
Aztán, hogy most a testsúlyod, alkatod, vagy esetleg a veséd izgatta, remélem, hogy nem fog kiderülni.
Bocsánat, most látom, h már ismeri a külsődet.
Akkor szimpla f_szméricke lesz.
Ledominál ezzel a gesztussal.
Tudta,h hosszukabatban megxek es semmi se latszik belolem. Tudja,h rendszeresen sportolok es dietazok es a testsulyommal sose volt baj. M es s kozt ingadozik. Dagadt sose voltam.
Ha a sulyom erdekelte volna,akkor egy ettermen belul is talalkozhattunk volna. Pl meki.
Ettol meg nem gondolnam idiotanak vagy idopazarlasnak. Egy nagyon okos infelligens emberrol beszelunk.
De minden velemeny egyetert velem,hogy ez nem normalis /nem megszokott/nem a szokasoknak megfelelo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!