Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a velemenyetek arrol,h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek arrol,h a ferfi nem a talalkozasi pontra megy,hanem 50 meterrel arrebb ,a latotavolsagon kivul es azt irja,h o mar ott van?

Figyelt kérdés

Mar talalkoztunk,tudjuk,h nez ki a masik.

Gyakorlatilag odaallitott vhova,ahol alldogalhattam volna mindaddig,ameddig nem hajlando odajonni vagy 5-10 perc varakozas utan hazamenni.

Mivel megkaptam az uzenetet,h o mar ott van,igy nekem nem is lett volna kotelessegem irni,h en itt vagyok.

Egy konkret nevu hely ele beszdltuk meg,10 meter a frontoldala a helynek. Egyertelmu talalkozasi helyszin. Nem nagy park .

Illetve gyakran emlegeti a ferfi,h majd o megved. Tobbfele temanal elojott. Helyszin Budapest belvaros. Hetkoznapi,teljes testet takaro nem kihivo ruhazatban(telikabatban voltam,hosdzunadrag,lapostalpu sportcipo) jelentem meg minden talalkozon. Llyan kornyeken,ahol emlitesre nem erdemes a tamadas,keseles stb. Eletszerutlen szituacio,h barki megtamadna.

Olyan szockorben nottem fel,h az utcan csak elegansan lattam embereket,rengeteg ugyved,hivatalnok.

A pasi sokat emlegette csetvkozben bizonyos kozonseges tipikus prostis ruhadarabok viseleset. En olyat nem hordok,nem akarok kozonsegesen oltozkodni/prostinak latszani, egesz eletemben tanultam,most is kepzem magam onszorgslombol szakkonyvekbol, dolgozok. elutasitom a prostitucio minden formajat. Ragaszkodom az elveimhez.

Nekem megvan az egyertelmu velemenyem errol az egeszrol.

Kivancsi vagyok a Tietekre.

2023. febr. 25. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Valami kitalált világban élhet

Nekem az ugrott be erről mikor odajott hozzam egx srác nem e láttam erre x magas y kinézetű férfit mert követi mert ő titkosügynök.

Na ebből lett akkora sztori hogy végig rámtapadt, szerinte már én voltam veszélyben vegyem fel ad pulovert mert az golyóálló, de a táskája tele van fegyverekkel, és egész hazáig rám volt tapadva.

Aztán beugrott hozzánk a kertbe hozott vmi ásót és anyáékat arrol győzködte hogy meg akar engem védeni veszélyben vagyok. Rendőrök vitték el..

2023. febr. 25. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

Folyt. Nem tudom, de szerintem vmi halucinogén cucctol lehet pl trombitavirág?

Kétlem, hogy egy ilyen tiszta lenne és alapból lenne ilyen.

2023. febr. 25. 19:41
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Annyira nem illik bele a te világodba, hogy tulajdonképpen nem értem, hogy miért is randizol vele.
2023. febr. 25. 19:46
 4/10 Noren1989 ***** válasza:
85%

Ez ilyen klasszik rigó viselkedés, csendben megjegyzem.

Amúgy az 50m-rel arrábbi pontja arra volt jó, h előbb megnézzen, mint te őt.

Aztán, hogy most a testsúlyod, alkatod, vagy esetleg a veséd izgatta, remélem, hogy nem fog kiderülni.

2023. febr. 25. 19:56
 5/10 Noren1989 ***** válasza:
86%

Bocsánat, most látom, h már ismeri a külsődet.

Akkor szimpla f_szméricke lesz.

Ledominál ezzel a gesztussal.

2023. febr. 25. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Mentálisan van vmi nála
2023. febr. 25. 20:00
 7/10 A kérdező kommentje:

Tudta,h hosszukabatban megxek es semmi se latszik belolem. Tudja,h rendszeresen sportolok es dietazok es a testsulyommal sose volt baj. M es s kozt ingadozik. Dagadt sose voltam.

Ha a sulyom erdekelte volna,akkor egy ettermen belul is talalkozhattunk volna. Pl meki.

2023. febr. 25. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem százas, és bocs, de te sem vagy az, ha ilyen idiótára pazarlod az idődet, energiádat.
2023. febr. 25. 23:25
 9/10 A kérdező kommentje:

Ettol meg nem gondolnam idiotanak vagy idopazarlasnak. Egy nagyon okos infelligens emberrol beszelunk.

De minden velemeny egyetert velem,hogy ez nem normalis /nem megszokott/nem a szokasoknak megfelelo.

2023. febr. 26. 00:03
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 😂😂🤣
2023. febr. 26. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!