Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, hogyan ismerkedjek?
38 éves, 3 gyerekes anyuka vagyok.
3 hónapja váltam el. Ismerkedni szeretnék, egyenlőre nem párkapcsolat céljából, csak hogy ne legyek magányos...
Hol tehetném ezt meg?
A neten ez egyszerű, de inkább a valóságban szeretnék!
F..ért kellett elválnod? Úgyis apucit keresel. Hát majd olyan is lesz. Amúgy nem.kellett volna hármat elleni, a csok nem.minden.
Kinek kell egy eladósodott kitágult tehén?
Ha gyerekekkel együtt látnak meg , első gondolat , hogy tutira van párod, a gyermekeid apja...a 2. gondolat...nem kell egy gyerekekkel rendelkező nő...
Ha gyerekek nélkül vagy, egyedül, teszem fel jól is nézel ki valamennyire..és bejössz az illetőnek, de ugye megtudja, hogy gyerek van....az vagy egyből búcsút int, vagy max szex lesz csak a vége és utána lép le.
nem lehetetlen, de sok reményt ne fűzz hozzá.
Én az egyházat ajánlanám. Olyan közösségekbe érdemes eljárni.
Felmenőid (nagyszülőkre gondoltam,) milyen felekezethez tartoztak vallásilag? Ilyen helyen nem tudnál ismerkedni?
Ha mindenképpen gyerekbarát párkapcsolatot szeretnél, akkor erre főként a római katolikus egyháznál találnál megfelelő embert!!!
Ui: nekem is több (viszonylag elég sok) jelentkező volt onnan (én gyermektelen vagyok.) Ilyen körből akadt most egy komolyabbnak tűnő párkapcsolat...
A jelenlegi párom egy sziporkázó humorzsák. Tavaly nyáron/ősszel alig tudtunk egymástól elválni telefonon - mielőtt összejöttünk.
Most már azért magától is felhív viszonylag sűrűn, hogy mi van velem...
Azt akartam leírni, hogy a párom egyben a LEGESLEGJOBB BARÁTOM/LELKITÁRSAM(!) is!!!
4-es válaszoló voltam.
1. vagyok.
Igaz, amit a fentiek írtak: normálisan vallásos-nem bigott- keresztény férfiakat kellene keresned. Viszont ehhez olyan lelki beállítottság is kell, hogy elfogadd őt.
Vannak azért köztük is elvált apukák, nem mindenkinek sikerül úgy a házassága, ahogy eltervezte, hiába a közös hit. Lehet, hogy egy ilyen elvált, vagy özvegy férfit kellene keresned, az sem baj, ha 8-10 évvel idősebb nálad. Egy elvált apának nem okoz annyira gondot a másik gyereke, mint egy egyedülállónak, ezt magamról tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!