Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mennyire adaptálható egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire adaptálható egy európai nő életébe?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva én már most kibuktam, hogy korlátozni akarnak. "Nem mehetsz férfi masszőrhöz, válassz női helyi idegenvezetőt,, mert nem akarom, hogy más férfi legyen a közeledben vagy hozzád érjen."

Mondtam neki, hogy ezek nekem kicsit túl szigorú szabályok, mert ezek számomra hivatások és én nem látok mást ezek mögé.

Azt mondta, hogy" még nem ismerlek eléggé, lehet ez a későbbiekben változni fog, ha kialakul a mély bizalom".

Én meg úgy gondolom, hogy nem, nem fog, mert ez egy életforma.

2023. febr. 24. 13:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%

Igen, az ő szemükben egy nő sose lesz egyenlő fél, mindig másodrendű fél lesz.

Engedd el és többet ne foglalkozz vele.

2023. febr. 24. 14:22
 12/26 anonim ***** válasza:
92%
#10 A törékeny kisfiú egójuk nem bírja, ha ránézel vagy közel mész más férfihoz, így van. Elég szánalmas. De gondolom cserébe ő úgy érzi, hogy kb. alkotmányos joga más nőket megbámulni.
2023. febr. 24. 14:24
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak rosszabb lesz, nem javul ez a hozzáállás. Ne menj bele ilyenbe, mert csak szenvedni fogsz, ő pedig egyre féltékenyebb és erőszakosabb lesz. Építsd le minél előbb!
2023. febr. 24. 14:56
 14/26 anonim ***** válasza:
8%

De mi a frászt rugózol ezen? Normális, egyenrangú kapcsolatra alkalmas ez a pasas, és ez egyébként kontinenstől és nemzettől függetlenül is igaz.

Te viszont kapcsolatfüggő és Stockholm-szindrómás vagy, amivel mindenképp fel kéne keresned egy szakembert.

2023. febr. 24. 15:12
 15/26 anonim ***** válasza:
9%

Abszolut okes. Szokjad szepen, ez a jovo :)

38F incel

2023. febr. 24. 15:15
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
14. válaszoló, jól megaszontad. De mit is? Magad se tudod, mit akartál leírni....Ez a pasas pont nem alkalmas semmilyen egyenrangú kapcsolatra. Jézus
2023. febr. 24. 15:16
 17/26 anonim ***** válasza:
92%
Lószart ez a jövő. Ez egy betegesen féltékeny és súlyosan korlátozó barom, az ilyen szépen egyedül fog maradni, mert alkalmatlan bármilyen nemi kapcsolatra. Értelmes ember messziről kerüli az ilyet.
2023. febr. 24. 15:43
 18/26 anonim ***** válasza:
89%
Az én férjem is muszlim, és 15 év alatt egyszer sem mondott ilyesmit, ugyanis nem teljesen hülye.
2023. febr. 24. 15:53
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk apa muszlim, 30 éve házasok anyával, de az életben ilyen baromsággal nem állt elő, sőt mi több, egyáltalán nem korlátozta soha őt (se minket húgommal) semmilyen téren!
2023. febr. 24. 16:02
 20/26 anonim ***** válasza:
67%

Tesom is jart muszlimmal, de nem ilyen baromarcuval o sem. Van 1-2, akik elfogadjak a nyugati nezeteket, epp azert is elnek itt, mert jobban tetszik nekik ez a vilag, annak a sracnak a lanytesoja is itt elt, jartak harmasban bulizni meg minden, kulturalis kulonbsegek miatt soha nem volt problemajuk.

De az ilyeneket minel hamarabb ki kell rakni, mar onmagaban ez is gaz, amiket mondott, de raadasul ez meg csak a kezdet.

2023. febr. 24. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!