Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire adaptálható egy európai nő életébe?
Őszintén szólva én már most kibuktam, hogy korlátozni akarnak. "Nem mehetsz férfi masszőrhöz, válassz női helyi idegenvezetőt,, mert nem akarom, hogy más férfi legyen a közeledben vagy hozzád érjen."
Mondtam neki, hogy ezek nekem kicsit túl szigorú szabályok, mert ezek számomra hivatások és én nem látok mást ezek mögé.
Azt mondta, hogy" még nem ismerlek eléggé, lehet ez a későbbiekben változni fog, ha kialakul a mély bizalom".
Én meg úgy gondolom, hogy nem, nem fog, mert ez egy életforma.
Igen, az ő szemükben egy nő sose lesz egyenlő fél, mindig másodrendű fél lesz.
Engedd el és többet ne foglalkozz vele.
De mi a frászt rugózol ezen? Normális, egyenrangú kapcsolatra alkalmas ez a pasas, és ez egyébként kontinenstől és nemzettől függetlenül is igaz.
Te viszont kapcsolatfüggő és Stockholm-szindrómás vagy, amivel mindenképp fel kéne keresned egy szakembert.
Abszolut okes. Szokjad szepen, ez a jovo :)
38F incel
Tesom is jart muszlimmal, de nem ilyen baromarcuval o sem. Van 1-2, akik elfogadjak a nyugati nezeteket, epp azert is elnek itt, mert jobban tetszik nekik ez a vilag, annak a sracnak a lanytesoja is itt elt, jartak harmasban bulizni meg minden, kulturalis kulonbsegek miatt soha nem volt problemajuk.
De az ilyeneket minel hamarabb ki kell rakni, mar onmagaban ez is gaz, amiket mondott, de raadasul ez meg csak a kezdet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!