Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek 2023-ban hogy álltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek 2023-ban hogy álltok a néger férfiakhoz? Ki mennyire akarja őket?

Figyelt kérdés

2013-as posztok alatt nagyon nem szerették őket, hála istennek változott a világ, nagyon szeretem őjet férfiként, heteroként mondva, és jól néznek ki a fehér lányokkal. végre normálisan élhetnek szegények.És magyar fehérként jó látni hogy lányok is szeretik a négereket, szerintem is izgalmas de női szemmel mi? igaz annyira néger párti vagyok

tényleg nagy? nagy vagy kicsi csajok szeretik

#szex #néger #fehér lányok
2023. febr. 19. 13:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
92%

Nem vagyok négerpárti, sem pedig rasszista.

Pont úgy állok hozzá, mint a fehér pasikhoz, nincs különbség. Ők is pasik, ugyanabban a halmazban vannak, valamelyik tetszik, valamelyik nem.

Ha szingli lennék, és lenne egy bejövős fekete srác, aki mellé értelmes, rendes is, akkor simán randiznék/összejönnék vele.

2023. febr. 19. 13:50
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint sehogy sem állok hozzájuk, nincs velük semmi bajom, más nő nevében pedig nem tudok nyilatkozni. Ha valaki megfog, akkor nem érdekel, hogy néger vagy sem. 23/N
2023. febr. 19. 13:51
 3/30 anonim ***** válasza:
87%
Aki helyes az helyes, aki nem az meg nem.
2023. febr. 19. 13:52
 4/30 A kérdező kommentje:

Nem láthatom női szemmel,így köszönöm a tippeket és válaszokat.

Sokan szólnak ellenük de vannak akik melléjük állnak. Vannak akiket nagyon izgat van akit feleannyira és van akit hidegen hagy

2023. febr. 19. 13:58
 5/30 anonim ***** válasza:
65%
Négernek, néger párja. Én így állok hozzájuk. 31/N
2023. febr. 19. 13:58
 6/30 A kérdező kommentje:
Elég szomorú etnikum szerint irányadó utással ezt tenni velük, de nagyon érdekel hogy miért gondolod így? igaz oviban úgy tanultuk hogy színek szerint csoportosítunk
2023. febr. 19. 14:02
 7/30 anonim ***** válasza:
93%

Nekem külsőre sose jöttek be a fekete férfiak, személyiségre pedig ugyanolyan változatosak mint a fehérek vagy az ázsiaiak, így viszont fekete barátaim vannak.

Alapvetően jobb szeretem, ha a párommal hasonló kultúrkörből származunk (esetemben, hogy mindketten európaiak vagyunk), így nálam emiatt is kiesnek. Nyilván vannak Európában született és nevelkedett feketék, de általában ők is magukkal hordozzák a kultúrájukat (ami egyáltalán nem baj, sőt).

25/N

2023. febr. 19. 14:04
 8/30 anonim ***** válasza:
78%
Afrikai negerrel nem jonnek ossze, de amerikai klasszikus tobbgeneracioja ott elo feketevel igen, ha diplomas es van egziszrenciaja, meg muvelt. Elni viszont Magyarországon nem élnék vele csak Amerikában
2023. febr. 19. 14:05
 9/30 A kérdező kommentje:
mivan akkor ha egy fehér lány és fekete fiút látsz az úton? mi történik? embere válogatja az ízeket
2023. febr. 19. 14:06
 10/30 anonim ***** válasza:
91%

Semmi nincs, mert nem érdekel és ez nem olyasmi, ami hihetetlen jó vagy hihetetlenül rossz dolog lenne, hogy reakciót váltson ki egy értelmes emberből. Számomra például egy teljesen semleges dolog, ugyanakkor bizonyos országokban jelentősebb a rasszizmus, mint másokban, gondolom emiatt írta a #8-as, amit.

25/N

2023. febr. 19. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!