Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetnék rá, hogy valóban a pénzemért akar-e velem összejönni?
Elég rövid időn belül elég magas pozícióba kerültem, ami elég sok pénzzel is jár. Most ismerkedek egy lánnyal, ma vagyunk túl a 2. randin (nagyon jól éreztük magunkat). Azonban azt hallottam ma róla, hogy olyan barátnői vannak, akik már megtették nem egyszer, hogy férfiakkal csak azért voltak, azért hazudtak szerelmet, mert a pasi pénzes volt... Most hozhatom azt a mondást, hogy "Madarat tolláról..." vagy reménykedhetek abban, hogy Ő más. Eddig nem mutatta jelét, hogy a pénzemre hajtana, de nem akarok meglepődni, mikor már erősebbek lesznek az érzelmek... Hogyan deríthetném ki.
F25
A lány 19 éves, tanuló még
Figyelj, rajtad múlt eddig is hogy mennyire tudhatta meg, hogy pénzes vagy.
Ha szándékosan te is erre irányítottad a figyelmet a találkozásokkor, mindenből a márkásabbat vetted, drága helyre vitted, márkás cuccokban mentél, akkor persze hogy erre harapott rá.
Gazdagon is inkább próbálj csóróbbnak kinézni és a személyiségeddel hódítani, ha biztos akarsz lenni benne hogy nem a pénzed kell neki.
És persze fontos hogy ne közöld vele hogy k*rvasokat keresel.
" Figyelj, rajtad múlt eddig is hogy mennyire tudhatta meg, hogy pénzes vagy. " - Nem rajtam múlik, ezt itt mindenki tudja, mivel társadalmi szerepvállalásom is van, úgymond "politizálgatok"...
Nem mutatom annyira, nem járok csak márkás ruhákba, de az emberek tudják.
Ne haragudj, de itt is csak azt hangsúlyozod minden mondatodban, hogy te milyen pénzes vagy!
Vissza kéne venni egy kicsit, és nem ezen fennhéjázni! Akkor talán nem kéne attól tartanod, hogy a csajok (jobb esetben csak ők, és nem a 'barátaid') kihasználnak a pénzed miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!