Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem a lányokhoz szól? Mi a véleményetek a bankár pasikról? Vagy egyéb közgazdászokról?
2
Elég kis arányban függ a foglalkozástól, hogy elmegyek-e randizni, de ha - ahogy a 3-as mondja - szimpatikus és jóképű, akkor simán igent mondanék. Talán még egy kis pluszt is jelentene a munkája, mert több közös témánk lenne.
Nem vonzanak, talán nem is taszítanak. Emiatt nem utasítanám el. Amiatt viszont igen, hogy van már párom.
Nem ismerek sok ilyen pasit, csak gazdasági szakos egyetemistákat. A legtöbb úgy választott, hogy vagy fogalma sem volt vagy a pénz motiválta vagy főnök akar lenni (és más nem érdekli). Egyik sem szimpatikus hozzáállás. Egy jófej banki tanácsadót ismerek, ő próbálja átadni a tudását a fiatalabb generációnak önzetlen módon. (Nem az van benne, hogy "Én tudok valamit, de ha mások is megtanulják ezt, akkor nekem rosszabb lesz")
Ööö, most nem azért, de honnan tudná egy ismeretlen hölgy, hogy te bankár szakmában dolgozol, mikor randizni hívod és ott ismerkedtetek meg akkor? Vagy adott a kérdés, és ismer a hölgy, vagy hogy érted ezt a kérdést?
A bankár szakma amúgy fontos szakma, nekem is volt ősöm pénzügyi szakmában csak ő nem bankár volt. Nem tudom a szakmádon mit kell szégyelni. Amúgy minden szakmával kapcsolatban van sztereotípia, ezt kéne elengedni, és nem aggódni azon, hogy mit fog szólni a másik. Bármit is szól, te megpróbáltad az még mindig jobb, mintha ezen gondolkoznál évekig, hogy mi lett volna, ha.
Igazából nem az a kérdés, itt az a kérdés, hogy aki ilyen szakmában dolgozik annak fontos is, hogy intellektuálisan is tudjon jól meg lenni a másikkal.
Ezt fordítva is kérdezhetik, hogy egy szimpla szakmájút ha leszólítasz vajon ha kiderülne, hogy olyan szakmája van, ami nem értelmiségi elhívnád-e randizni. Ezen neked is el kéne gondolkoznod. Random beskatulyázod a helyzetet. Nyilván még ha el is hívnád randizni, de nincs közös pont, és nem ért ahhoz amiket te mesélsz neki, és random nincs közös hang, akkor lett egy randi és ittatok egy finom teát vagy ettetek egy finom ebédet vagy egy finom brownie-t, ellenbe ha kb. olyan mint a Good will huntingba a srác, akkor meg lesz közös hang mert több mindenhez ért, és a látszat ellenére értelmiségi egyszerű szakmával.
Amúgy én speciel nem tudom mit szólnék hozzá közvélemény kutatásra adott válasz címszavával, mivel nem így működnek a dolgok, meg azért pl. az ember és ember között is vannak különbségek. Pl. valaki szereti megismerni a másikat mielőtt randizik, vagy valaki nem szereti a beülős randit első alkalommal, mert zárkózottabb típus, és frusztrálja mert nem tud feloldódni, és lehetne sorolni a helyzeteket. Ha extrovertált akkor no problem. Azért az sem mindegy milyen randi. Mert ott is lehet bukó a dolog, ha igent mond és olyan randi helyszínt választasz, ami nem oldja fel.
A 3-as válasza tartalmaz igazság tartalmat az ő válasza a legfrappánsabb a kérdésedre. Egy random ember aki nem ismeri a másikat, és nem tudja mi a szakmája az nem a szerint fog dönteni, hogy uh bankár de kell! Vagy uh bankár én hát ő izé nem nagyon értek ehhez,és ha ilyenekről kezd beszélni mi lesz, kínos csönd vagy miféle, hanem aszerint mennyire tudsz úriember módjára ismerkedni és randira invitálni, ha tetszel a másiknak akkor előbb utóbb sikered lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!