Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes pasik miért gondolják azt, hogy ha rájuk mosolyogsz és szemkontaktust felveszed vele, máris bejön és mi nők ismerkedni akarunk velük?
Figyelt kérdés
Ma este jöttem haza és egy fekete csuklyás oldalról közeledett felém, én meg figyeltem de csak azért mert parás vagyok. Vmit elkezdett dumálni, azt hittem segítséget akar kérni, de azt hitte mivel figyelem ismerkedni akarok :D2023. febr. 3. 22:46
1/10 anonim válasza:
Lehet bejöttél neki, és hirtelen nem tudott mit kitalálni izgalmában.
Mondjuk azért nem mindegy, hogy csak figyeled, vagy rá is mosolyogsz és szemkontaktust veszel fel vele.
2/10 anonim válasza:
Mert 90%-ban ez így van. A maradék 10%-ban meg némi alapvető kommunikációval másodpercek alatt rendezhető a félreértés.
3/10 anonim válasza:
Fuj a szel esik az eso es hideg van.. jo hogy nem poloban volt..
4/10 anonim válasza:
Azért van, mert el vannak keseredve, mivel még szüzek, semmi inger nincs az életükben, pàrhuzamos univerzumban élnek, nincs tapasztalatuk és két kèzzel ragadnak meg minden lehetőségnek vélt apróságot, hátha az kirántja őket a sivárságból.
5/10 anonim válasza:
Mert bejottel neki, es volt olyan bator hogy kezdemenyezzen es nem hagyja eluszni a dolgot.
6/10 anonim válasza:
Parás vagy, azt kapod amire gondolsz!
7/10 anonim válasza:
Azt mondd meg mégis hogyan kéne ismerkednie egy férfinak ha már a szemkontaktus és mosolygás sem elég egyértelmű jel? Mi kell ahhoz hogy valaki nyugodtan leszólíthasson?
8/10 anonim válasza:
Köszönöm 7-es, annyira a szívemből szóltál! Néha/egyeseknek már az se elég jó, ha megvolt a szemkontakt..."úlláccik". 🫣
9/10 anonim válasza:
Taxival menj haza legközelebb buli után ... egy nőnek veszélyes egyedűl az éjszaka .
10/10 anonim válasza:
A férfiaknak mikor egyértelmű jeleket kapnak is mindig ott a lehetőség a megszégyenülésre, hát itt is van :D milyen cringe hogy hozzád mert szólni, szerencse hogy itt a gyk ahol meg lehet alázni, gondolom ha a nevét tudnád azt is kiírtad volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!