Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy férfi, aki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy férfi, aki az apám lehetne? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

23 vagyok, ő 47. Szóval nem túlzásként írtam, hogy az apám lehetne...

Viszont sármos, jól néz ki nagyon, kb. az a típus, hogyha meglátom, liftezik egyet a gyomrom és legszívesebben azonnal másznék rá, akár a nyílt utcán. Nem tudom, mitől van rám ilyen hatással, korábban sosem jöttek be az idősebbek, sőt, vagy nálam 1-2 évvel fiatalabbal voltam, vagy velem egykorúval.

Nem akar családot, gyerekeket, nem vágyik ilyesmire. Tudom, ha történne is közöttünk valami, az is maximum ideig-óráig tartana, mert ha eddig nem állapodott meg, nem közel 50 évesen fogja elkezdeni... Ezért is próbálom távol tartani magam tőle, mert félek, ha esélyt is adnék bármire, jobban sérülnék, mint ezzel, hogy távolról vagyok oda érte, meg néha beszélünk. Viszont ez sem állapot, hogy ebben a patthelyzetben vagyok/vagyunk.

2023. jan. 30. 18:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%
Szedd fel
2023. jan. 30. 19:04
 2/19 A kérdező kommentje:
"Tudom, ha történne is közöttünk valami, az is maximum ideig-óráig tartana, mert ha eddig nem állapodott meg, nem közel 50 évesen fogja elkezdeni... Ezért is próbálom távol tartani magam tőle, mert félek, ha esélyt is adnék bármire, jobban sérülnék,"
2023. jan. 30. 19:05
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Akkor ne szedd fel
2023. jan. 30. 19:07
 4/19 anonim ***** válasza:
55%
Kerüld, ne vedd figyelembe. Jobban jársz.
2023. jan. 30. 19:09
 5/19 anonim ***** válasza:
58%
És honnan veszed egyáltalán hogy Ő akarna tőled valamit?!
2023. jan. 30. 19:12
 6/19 A kérdező kommentje:
Elég sokat flörtölünk/flörtöltünk már, meg az is elég beszédes, hogy legutóbb azt mondta, mikor kettesben voltunk, hogy bármit megtenne azért, hogy egy estét csak velem tölthessen.
2023. jan. 30. 19:19
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor feküdj le vele, hátha alábbhagy ez az érzés, vagy tényleg nézd levegőnek.
2023. jan. 30. 19:24
 8/19 anonim ***** válasza:
89%
Feküdj le vele egyszer, tisztázzátok le, hogy ez csak szex. Aztán felejtsd el.
2023. jan. 30. 19:45
 9/19 anonim ***** válasza:

Írnám azt, hogy egy próbát megér, de láthatóan téged érzékenyen érintene, ha lelkileg sérülnél az ügy által.

Szóval, csak akkor menj bele, ha tényleg tudnál kezelni egy esetleges csalódást...

2023. jan. 30. 20:03
 10/19 anonim ***** válasza:
57%
Sok pénze van .. menő kocsija ,oltonyos.. ez ertheto reakcio a te fajtadtol.
2023. jan. 31. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!