Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők akik nem szeretik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők akik nem szeretik ha egy férfi amimét néz, mi okból gondolják így?

Figyelt kérdés

2023. jan. 26. 08:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
76%
Mert szerintük gyerekes mese, vagy mert zavarja őket hogy a pasijuk 40 kilós, nagymellű nőket néznek. Sztem...
2023. jan. 26. 09:11
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Mert az anime lányoknak annyi köze van a valósághoz, mint a jegesmedvének Ázsiához.
2023. jan. 26. 09:20
 3/24 anonim ***** válasza:
80%

Van egy 27 éves srác aki szerelmes belém. Ő néz ilyeneket és kérte hogy tegyek én is lila tincseket a hajamba és csikizőset szokott velem játszani.

Nekem gyerekes éretlen egy ilyem ember

Eljátszok vele ugyan, de családot nem alapítanék vele:D

2023. jan. 26. 09:26
 4/24 A kérdező kommentje:

3. “ Eljátszok vele ugyan, de családot nem alapítanék vele:D”

Gratulálok ehhez a gerinctelenséghez!

2023. jan. 26. 09:28
 5/24 anonim ***** válasza:
87%

Mi ebben a gerincelenség? Nem is érett családalapításra és nem is akar.

Neki ilyen játszótársi viszony egy kapcsolat. Ő ilyen.

2023. jan. 26. 09:33
 6/24 A kérdező kommentje:
5. Te meg nem ilyen vagy, nem is tiszteled, mégis vele vagy!
2023. jan. 26. 09:37
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól lesz valaki éretlen, hogy animét néz. Én japán szakra jartam az egyetemen, nem is volt sok barátom onnan, sőt, nagyrészt tényleg borzasztó éretlenek és idegesitoek voltak a szaktarsaim, azon vitatkoztak közel 25 évesen, hogy Naruto vagy sasuke a szexibb, de nem mindenki (pl én sem) vagyok ilyen. Igaz, én nem nezek anime két, van 1-2, amiket szeretek és néha újra nézem őket, de ennyi.

24N

2023. jan. 26. 09:39
 8/24 anonim ***** válasza:
68%

Mese, fiktív fszsg. Értelmetlen, logikátlan, felesleges időtöltés.

El nem tudom képzelni mi vonz ehhez embereket.

2023. jan. 26. 09:57
 9/24 anonim ***** válasza:
68%
Kiráz a hideg az egész világtól, teljes agymenés. Főleg ahogy ezeket a fiktív karaktereket szexualizálják. Az határos a betegessel. Ha meg ezt át is akarják a valóságba ültetni, pl ahogy a 3. válaszoló írja, az teljesen kiábrándító.
2023. jan. 26. 10:14
 10/24 anonim ***** válasza:
62%
6. De én szivesen játszom csikizőset. Nincs ilyen hogy ne tisztelném attol hogy gyerekesnek tartom. Nem rohanok házasodni meg ilyenek amúgysem.
2023. jan. 26. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!