Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezeket vajon miért mondta el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket vajon miért mondta el nekem?

Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja randizgatok egy sráccal. Ezalatt az viszonylag rövid idő alatt elég sok problémás szituációt, történetet mesélt el nekem a családjáról. Olyan kellemetlen emlékeit osztotta meg velem, amiket én legfeljebb több hónapos kapcsolatban tettem volna meg. Úgy érzem, túl korai volt ez a brutális őszinteség, mert ezzel sikerült eléggé eltávolítania magától. Mi lehetett a célja?
2023. jan. 23. 15:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kiöntötte a lelkét, vagy azt hiszi megsajnálnálod és fekszel neki.
2023. jan. 23. 15:14
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Túl hamar kialakult nála a kötődés és a bizalom , vagy ki akarta adni magàból, vagy esetleg így akarja veled tudatni , hogy mi jàr a "csomaggal", vagy nem tud csajozni és szeret fecsegni
2023. jan. 23. 15:15
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Oszinte ember, aki vallalja onmagat. Ha nem igy tett volna, akkor meg azt erezned, hogy gyanus, mert elhallgat eloled valamit. Szerintem jol csinalta. Ha igy, ismerve az elete kritikus reszet is, megfelel neked, akkor jo, ha nem, akkor fel ev mulva sem lenne jobb es mindketten serulnetek benne. Neki egy olyan nore van szuksege, aki el tudja fogadni. Ezert nem hallgatta el a razos reszeket. Remelem azert pozitiv dolgokat is megosztott.
2023. jan. 23. 15:17
 4/13 anonim ***** válasza:
20%
Most tényleg azért genyozól vele mert őszinte volt?
2023. jan. 23. 15:18
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudtam hogy ekkora probléma a bizalom és az őszinteség!
2023. jan. 23. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha bizalmatlan veled és hazudik neked, akkor benedvesedsz?
2023. jan. 23. 15:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem az őszinteség a gondom, hanem azt tartottam furának, hogy a kapcsolat elején nyílt meg ennyire, amikor a cél a másik meghódítása, elkápráztatása. Amiket elmondott, az csak egy érettebb kapcsolat szokta elbírni. Egyszerűbb lett volna, ha betartja a sorrendet. Egyébként okos, intelligens, tanult srác.
2023. jan. 23. 15:24
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Nekem amikor utoljára ezt csinálta egy pasi, egyszerűen a sajnálatomra játszott. Utána minden botrányos megnyilvánulását arra kente, hogy neki gyerekként milyen rossz volt. Nem mondom, hogy a te randipartnereddel is ez a helyzet, lehet, hogy egyszerűen nincs kinek elmondania, vagy csak ő ezt így látja jónak, hogy az elején elmondja. Szerintem furcsa, amikor valaki rögtön ezzel kezd, megterhelő témák ezek. Én is nehezen nyílok, szerintem furcsa minden lapot egyből kiteríteni.
2023. jan. 23. 15:28
 9/13 anonim ***** válasza:
75%

Altalaban valami mentalis problema van a hatterben, autizmus, adhd es tarsai, tehat semmi komoly jo esetben, csak nem tudjak, mikor minek van ott az ideje. Mivel nem sok emberhez kotodik, ha valakivel klikkel, azonnal ugy erzi, meg kell nyilnia.

Szerintem sem jo dolog ilyen koran, egy ismerkedesnek, kapcsolat elejenek nem errol kellene szolnia, hogy a masik multbeli traumait hallgatjuk.

2023. jan. 23. 15:32
 10/13 anonim ***** válasza:
39%

Minden pasinak tökéletesnek kell lenni?

Nem lehetnek problémái?

Ugye ti se gondoljátok komolyan?

2023. jan. 23. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!