Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennének, ha tudnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennének, ha tudnátok, hogy egy nő hajt a pasitokra?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy férfival (33), totális rózsaszín köd van, minden szuper, viszont kiderült számomra, hogy az egyik szaktársa, egy nő hajt rá. Sajnos elég szép nő, és ugyanaz az érdeklődési körük is, ráadásul tudom, hogy jóban vannak egy ideje. A csaj pár hónapja ment szét a férjével, azóta lájkolgatnak is egymásnak mindent a közösségi oldalakon, de simán fel is hívja őt a csaj különböző ürügyekkel. Mi pár hete jöttünk össze, nem gondolom, hogy megcsalna, inkább attól tartok kicsit, nehogy elhagyjon érte... Nem mondtam a páromnak, hogy feltűnt ez a dolog, de őszintén, eléggé nyomaszt. Mit tennétek a helyemben? Egy gyönyörű nő, ugyanazzal a szenvedellyel mint ami a páromnak van, és párhetente találkoznak az óráikon egyetemen. Félek, hogy elcsábítja.
2023. jan. 19. 14:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

#19 Talán azért paradox mert sok eset fel lett vázolva, van olyan akinek tényleg belefér a 2 nő is, meg akinek nem kérdés mit tesz ilyenkor. Nem az álláspontom váltogatom és végképp nem írtam ilyet hogy minden férfi hazug:D Hanem felvázoltam hogy egyáltalán nem mindegy mi a reakció, sokféle ember van és iyen helyzetekben dől el legfőképp hogy ki milyen ember a kapcsolatban vagy amúgy.

Szerinted nem jó, ha esetleg ki is derülne hogy magasról tesz a kérdező érzéseire srác? Mert szerintem csak jól jár ha kiderül.

Ajánlom hogy ahelyett hogy a másiknak esel neki (mivel te kezdted) érdemleges választ is adhatnál a témában, mert én vitatkozni nem fogok veled.

2023. jan. 19. 19:09
 22/22 anonim ***** válasza:

#20:

bocs, a 3. hozzászólónak írtam:)

tegnapelőtt 15:20

Én pedig válaszoltam tegnapelőtt 16:55

"Ajánlom hogy ahelyett hogy a másiknak esel neki (mivel te kezdted)érdemleges választ is adhatnál a témában, mert én vitatkozni nem fogok veled."

"Te pont az a beteg példa lehetsz"

"Az a te dolgod hogy olyan emberrel jössz össze, aki ezt kineveti..."

Hazudsz is, nem csak sértegetsz! 😂🤣

2023. jan. 21. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!