Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez titeket zavarna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez titeket zavarna?

Figyelt kérdés

Eddig összesen 2 kapcsolata volt, azok is hosszú távúak, szóval nem járt benne a fél ország, hasonló a belsője és az elképzelése a világról mint neked, hasonló céljai vannak, olyan szakon végez amivel utána nagyon jól fog ő is keresni, bomba teste van, gyönyörű arca, tehát minden klappol, de enyhén kancsal. A bal szeme befelé áll kicsit. Én már most látom, hogy ez a régi haveri körömben vicc tárgya lenne, és már most ebben az early fázisban is elönt az ideg, hogy tudom, hogy ezen lesznek akik gúnyolódni fognak.

Engem egyáltalán nem zavar, el tudok tekinteni ettől teljes mértékben. Én se vagyok tökéletes. Viszont az zavar, ami igazából egész életemben zavart, hogy mások mit mondanak majd. Sok dolgot kihagytam, nem csináltam, nem vettem fel, stb mert jaj mások mit szólnak. Ebből elegem van. Rohadtul utálom az ilyen embereket, de már előre stresszelek egyrészt azon hogy majd röhögnek a hátam mögött, vagy azon, hogy egyenest megsértik őt ami őt nyilván bántaná és ez rossz érzéssel tölt el.

Szeretném ha komolyan alakulna, de ezen hogy tudnám túltenni magam?

2023. jan. 19. 05:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Nyilván itt az én fejemben van a fő probléma, nem azzal, hogy ő kicsit kancsal, mert engem nem zavar. Az zavar, hogy mit fognak szólni mások. Nyilván ezt kéne valahogy feldolgoznom vagy megoldanom. Nem látom, hogy reálisan kizáró ok lehetne egy ilyen dolog, ha amúgy ennyire klappolok valakivel
2023. jan. 19. 05:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt a haverokat kell kizárni az életedből, mert nincs szükséged olyan emberekre, akik cikiznek és direkt megsértik azt, akit te szeretsz. Ilyen haverok mellett már nincs szükség ellenségekre.

Ideje felnőni, és nem hozzácsapódni mindenféle alja hordákhoz. Keress minőségi barátokat, akik előtt fel tudod vállalni önmagad, és elfogadnak téged (is) olyannak, amilyen vagy.

Ezekkel meg tegyél egy próbát. Előbb mutass képet a csajról, tedd hozzá, hogy nagyon illetek egymáshoz, és fontos neked, hogy jól alakuljon a kapcsolat. Ha elkezdenek a szemével viccelődni, akkor egyszerűen hagyd ott őket. A csaj meg legalább nem hallotta.

Amúgy egy jótanács az életre: a hozzád legközelebb álló 2-3 emberen kívül mindenki vastagon lexarja, hogy mi van veled, mit csinálsz, hogyan élsz, azt meg még ők is, hogy mit veszel fel. Vadidegenek azt se veszik észre, hogy a világon vagy, nem hogy a csajod a szemét vagy a te ruhádat. Te se tudsz a tegnapi napról visszaemlékezni egy idegenre se, ugye?

2023. jan. 19. 05:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam hogy te más véleménye alapján keresel párt magadnak.
2023. jan. 19. 06:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lennének olyan barátaim, akik kugúnyolják a barátnőm. Szerintem ők téged is kibeszélnek a hátad mögött és ez nem egy igazi barátság, csak probálsz megfelelni nekik. Tisztelet nélkül nincs normális barátság!
2023. jan. 19. 07:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt gondolom azok nem barátok és nem is hiányoznak az életedből akik a te boldogságodból, párodból gúnyt űznek. A lány jöjjön, a haverok menjenek. 😉
2023. jan. 19. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sem az igazi barátaid ha nyugodtan gúnyosan beszélnének róla előtted.

Az, hogy mi zajlik a hátad mögött azzal nem kell foglalkozni! Le kell sz@rni magasról! Hidd el mindig vannak és lesznek olyan emberek, akiknek nem felelsz meg, olyanok is akiket nem érdekli kivel vagy, vagy akik irigységből oltogatnak.

Barátnőm kis korától őszhajú és bár festi a haját az ismerősök gúnyolták feszt mégis talált partnert, akit egyáltalán nem zavarja.

Te szerinted hogy van az, hogy valakinek valami "handikejpe" van és mégis van társa? Egyszerűen nem törődnek más véleményével, egymásra fordítják az időt!

2023. jan. 19. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!