Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha az első randin megkérdezem a lányt, hogy megcsókolhatom-e?
13.
Ezért volt a 10 év börtön... :D
Nem de az ember azt tudja mikor csattanhat el egy csók, mit kell azon kérdezgetni?
Szerintem full gáz ha ezt kérdezni kell.
Feleségemmel pl első találkozásunknál végigtáncoltunk egy éjszakát, reggel buli végén lassúztunk, szépen lassan közelítettem, közelìtettem, végén már épphogy nem ért össze a szánk, úgy táncoltunk, mai napig emlékszem, hogy éreztem az ajkaimon ahogy kapkodja a levegőt izglmában, és akkor kegyesen megcsókoltam...
Szerintem elég gáz lett bolna, ha ehrlyett a romantikus emlék helyett az lenne, hogy táncolunk, egyszer csak benyögöm, hogy te figyelj már csaje megcsókolhatlak?...
Komolyan? Ez manapság ìgy megy?
15.
Ha durran egy pofon, vagy mondjuk sértésnek veszi, akkor már nem lett volna olyan szép. Kockáztattál, bejött. Szerencse.
Q7 látom nem érted, mikor már
Milliméterek vannak a szátok közt, akkor már nem durran pofon... aki nincs ráhangolódva, azzal el sem jutsz idáig. Szomorú, hogy ezt magyarázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!