Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha az első randin megkérde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha az első randin megkérdezem a lányt, hogy megcsókolhatom-e?

Figyelt kérdés
Nyilván szituációtól függ, de semmiképp nem akarom elijeszteni, nyomulni.
2023. jan. 18. 16:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne baj.Habár,én simán megcsokollak magamtól is.Ilyen téren nem vagyok szívbajos.
2023. jan. 18. 17:08
 12/30 anonim ***** válasza:
46%
Én szerettem, amikor megkérdezték tőlem, mert egyrészt udvarias gesztusnak talaltam, másrészt meg pl én nem szeretek az első randin csókolózni, mert ilyenkor még max csak a kulsom miatt kapnám, az meg nem kell.
2023. jan. 18. 17:36
 13/30 anonim ***** válasza:
30%
Sosem kérdeztem meg senkit mielőtt megcsókoltam.
2023. jan. 18. 18:18
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

13.

Ezért volt a 10 év börtön... :D

2023. jan. 18. 18:18
 15/30 anonim ***** válasza:
58%

Nem de az ember azt tudja mikor csattanhat el egy csók, mit kell azon kérdezgetni?

Szerintem full gáz ha ezt kérdezni kell.

Feleségemmel pl első találkozásunknál végigtáncoltunk egy éjszakát, reggel buli végén lassúztunk, szépen lassan közelítettem, közelìtettem, végén már épphogy nem ért össze a szánk, úgy táncoltunk, mai napig emlékszem, hogy éreztem az ajkaimon ahogy kapkodja a levegőt izglmában, és akkor kegyesen megcsókoltam...

Szerintem elég gáz lett bolna, ha ehrlyett a romantikus emlék helyett az lenne, hogy táncolunk, egyszer csak benyögöm, hogy te figyelj már csaje megcsókolhatlak?...

Komolyan? Ez manapság ìgy megy?

2023. jan. 18. 18:44
 16/30 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem is rosszul veszi ki magát, ha megkérdezik. Az a maradék varázs is elillan, ami addig volt esetleg. Ne kérdezd meg, inkább próbálj ráhangolódni.
2023. jan. 18. 18:49
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

15.

Ha durran egy pofon, vagy mondjuk sértésnek veszi, akkor már nem lett volna olyan szép. Kockáztattál, bejött. Szerencse.

2023. jan. 18. 19:01
 18/30 anonim ***** válasza:
27%
Nem szabad megkérdezni. Sose. Amúgy jó tipp, hogy először puszit adj. Ha csak puszit adsz, de csókot nem, egyszerűen látni fogod rajta, hogy csókot várt volna. De nyilván helyzetfüggő. Amúgy mostani páromnál meg az volt, hogy első randin akartam puszit adni, erre megfogta a fejem, és ő csókolt meg 😅 Ritka, hogy a csaj adja az első csókot
2023. jan. 18. 19:36
 19/30 anonim ***** válasza:
51%

Q7 látom nem érted, mikor már

Milliméterek vannak a szátok közt, akkor már nem durran pofon... aki nincs ráhangolódva, azzal el sem jutsz idáig. Szomorú, hogy ezt magyarázni kell.

2023. jan. 18. 19:47
 20/30 anonim ***** válasza:
17
2023. jan. 18. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!