Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Soha össze nem jött első randik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha össze nem jött első randik?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de társkeresőn vonzok egy fura típust. Írogat, hogy mennyire nagyon tetszem, jajj,annyira jó nő vagyok, úgy szeretne megismerni. Elhív találkozóra, megvan a nap, óra, én azt gondolom,a helyszínt majd pontosítjuk - de nem. Aztan ennyiben marad a dolog, nem keres. Volt már, hogy előtte ráírtam egy ilyenre, hogy akkor találkozunk-e, majd a rákövetkező héten válaszolt, hogy nem látta az üzenetet. Hát persze.

Ennek a típusnak egy alfaja az első találkozot pár órával azelőtt lemondók. Megfájdult a feje, pocija, nagymamája, etc. Másik időpontot nem ajanl fel.

Persze kuka ez is, csak nem annyira értem, hogy mire jó ez? Más nők is tapasztalják ezt?

2023. jan. 17. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Persze, de nem adják fel.
2023. jan. 17. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
2%

"Esti hőbörgés" című rovatunkat olvashatták.

Most pedig alsó-tagesztáni komolyzenét játsszunk kedves publikum. Első szám: Mákok a nádban.

2023. jan. 17. 21:35
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Ismerős. Ez a típus egyszerre 5 nővel beszél le randit, aztán azzal találkozik, aki már ágyba hívja. De 2.randi se lenne.
2023. jan. 17. 22:07
 4/10 A kérdező kommentje:
En is ugy vagyok vele, hogy menjen is inkabb, csak sajnalom az estet, amit massal is eltolthettem volna, ha tudom, hogy ez lesz.
2023. jan. 17. 22:18
 5/10 anonim ***** válasza:
22%

Nem vonzol te semmit, pont azt csinálják mint pl a nők is, írogat több nővel és a legpotenciáliasabbra fordítja rá az idejét, vele találkozik.

Okok amiért mindig kukába kerülsz: csúnya vagy, kövér vagy, öreg vagy, unalmas, egysíkú, monoton, szürke stb stb stb...

2023. jan. 17. 22:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, nyilvan egy semmire nem jo, alacsony pontszam vagyok, orulok, hogy elek, koszi, hogy figyelmeztettel ra :- D
2023. jan. 17. 23:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen nagyszájúak szavára semmilyen biztosítékot nem adnék soha (nem is randiznék velük még poénból se)
2023. jan. 17. 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Igen, sok hasonlót tapasztalni, igazábóla netes társkeresésen nagyon könnyű rövid időn belül sok pofonba beleszaladni. Lelkileg nagyon lehúzott, értéktelenebbnek éreztem magam, ezért felhagytam vele.
2023. jan. 18. 00:23
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

volt egy csaj, nagyon próbálkoztam nála, egyszer már majdnem össze is jött, de állítólag megfázott.. okéé

utána még párszor felhoztam a témát, sosem ért rá.. feladtam..

erre rámír az első pandémia alatt h egy mozi? aztgondolta h k*rva vicces :D

visszaírtam neki h te nagyon szereted hülyíteni a faszikat ?! :D

megsértődött :D idióta pic*a

2023. jan. 18. 11:33
 10/10 A kérdező kommentje:
#8-as sajnos igaz, rombolja a bizalmat.
2023. jan. 18. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!