Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig 4 x találkoztunk, miért csinálta ezt velem? 25/L
Társkeresőn ismerkedtem meg vele, nagyon szimpatikus volt, 2 hetet vártam a találkozással.
Elsö találkozó 11 órát töltöttünk együtt, elmentünk moziba, ott megfogta a kezem.
Nekem is jól esett, igy hagytam.
2. Talin már vele aludtam, és szexeltünk is, azt mondta ilyen jó nem volt senkivel sem, mint velem, utána félóráig ölelkeztünk majd úgy is aludtunk el.
Amikor mondtam, hogy haza szereték menni, akkor mondta nyugodtan maradhatok, akár pár napot.
Mondtam neki, hogy lesz dolgom, inkább mennék...
Tegnap volt a 4. talink
Hazafele elvitt enni, még beugrottunk egy kajáldába.
Hazahozott kocsival ami (2 és fél óra oda-vissza neki, mindegyik talinál megtette, pedig nem is kértem tőle)
Elmeséltem neki, hogy matematikából mindigis sik hülye voltam, nagyon nem megy....
Erre azt mondta:" Pedig neki az okos nök jönnek be, ez igy eléggé elgondolgodtató, hogy zavarja-e a továbbiakban, de nagyon szeret velem lenni...."
Én erre azt mondtam: Ha ennyire zavar, akkor jobb is lesz most abbahagyni, örülök hogy mesgismertük egymást, minden jót!
Erre ö, bezárta a kocsi ajtaját.." Ne menj, várj, ogárd meg hogy találkozni fogunk még, addig nem engedlek ki..."
Mondtam: Miért kellene megigérjem, ha én aztmondtam most hogy nem akarok?!
Erre Ő megakart csókolni, de elhúztam a fejem, és mondtam hogy: Nem!
Majd odatolta a fejét, addig ameddig meg nem teszem....
Megkérdezte utána: Na, és mikor találkozunk? Már megigérted!
Mondtam: Majd kövi héten...
Utána kiengedett, elköszöntünk.
Amikor bezárta az autót, és azt mondta addig nem mehetek ki ameddig meg nem igérem, nagyon megijedtem, alig mertem megszólalni.... :(
Jól érzem, hogy kontrollmániás, és jobb ha távol tartom magam tőle, vagy megszerethetett, és ennyire fél hogy elveszit?!
Köszönöm ha végigolvastad!
"Amúgy ennyire egyszerűek a mai lányok, hogy első randin összefekszenek? Hm…"
A szintén egyszerű palival fekszenek össze:D
Értem már!
Azért nem sikerül csajt találnom magamnak, mert fejembe vettem, hogy louser leszek, és lúzerként is viselkedek majd ...
Hát így is lett... Micsoda sors Csapás! PFff... Szánalmas....
:)
Kicsivel többet kell tudnod a másikról, mondjuk az egész életét....
És, akkor megtudhatod, ki is ő valójában...
Jobban ki kellene ismerned az embert, mondjuk az nem könnyű... De vigyázz kinek hódolsz be, mert sok a gengszter ember és nem biztos, hogy jó helyre visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!