Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha idős férfiként fiatal lányokkal ismerkednék?
A nőktől függ.
A korkülönbségről is olvashatsz a témában.
Én azt olvastam hogy a nők 5-6 év korkülönbséget elfogadják és minél nagyobb a korkülönbség annál kevesebb nő fogadja el!
Sokat számít az élethelyzet, te dolgozol ők meg még tanulnak meg ilyenek.
Az az elítélendő ha betegesen nagy korkülönbséggel vonzódnak a 18-20 éves csajokhoz!
26 évesen 20 évessel?
Most ez vicc? :)
Most te ütődött vagy?
Abszolút nem nagy ez a korkülönbség ebben a korosztályban.
Nyugi ezzel itt semmi gond nincs
"Abszolút nem nagy ez a korkülönbség ebben a korosztályban."
Múltkor amikor beszélgettem egy 19 éves csajjal, megemlítettem neki, hogy mostanság Prodigyt hallgatok. Azt mondta az mennyire jó már, mert rajta kívül senki sem ismeri a korosztályából. Aztán belegondoltam, hogy a 2000 után születettek már lehet kazettát sem láttak. A legdurvább eset az volt amikor fent volt nálam egy csaj. Egyszer csak kérdezi, hogy miért nem működnek a gombok a vezetékes telefonomon. Tárcsás telefonról van szó. Ezek után ne érezzem magam idősnek?
"18 és 19 éves az a szememben még kamasz."
Hát, jogilag már nagykorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!