Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben van 43 éves férfiként lányom barátnőivel incselkedni?
Attól függ: jól kinéző, dögös , gazdag pasi vagy, vagy tipikus magyar apuka, akit az ember bottal se piszkálna meg?
Ha azt akarod, hogy gusztustalan vén kecskeként emlegessenek maguk között, esetleg valamelyik vérmesebb szóljon a szüleinek, akik majd jól megszellőztetik, esetleg fel is lépnek ellened?
Egyik barátnőmnek volt ilyen faterja. Mondjuk én 13 voltam, amikor célozgatott. Köszönöm neki a traumát!
Tényleg nem fogod fel, hogy ez mennyire gáz? Fel sem merül benned, hogy nem kellene ezekről a lányokról fantáziálgatni? És ne mondja nekem senki, hogy nem tudsz megálljt parancsolni a képzeletednek, mert ha ez így lenne, a lányodra is nyálladzanál. Vagy azt majd más apuka teszi meg? Gondolom örülnél, ha a 15 éves lányodat egy ágyban találnád valamelyik barátnő faterjával, nem? Még be is szállnál, nem? Gyökér.
Hagyjuk már, ez csak a szokásos finomságos nyomorék..
Figy, már a kamukérdés kiírása közben kivered a beteg fantáziáidra, vagy kimondottan arra gerjedsz, ahogy undorodnak tőled a kommentekben? Ez mindig érdekelt.
14.-től legális a dolog.
Magam sem vetem meg a kis hamvas finomságokat, de ez vékony jég barátom!
A lányom miatt nem lépnék feléjük. Nem akarnék neki/köztük gondot.
Szóval a lányod barátnőit ne! De van még sok más finomság, és azok fogyaszthatóak. Nyami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!