Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan érjem el,hogy nyisson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el,hogy nyisson felém?

Figyelt kérdés

Na szóval van egy srác

Már vagy 5éve ismerjük egymást. Barátnőm élettársának a haverja.

Ő 30 én pedig 23éves vagyok. Tudni kell róla,hogy ő nagyon fura egy személy. Volt egy nagyon komoly kapcsolata évekkel ezelőtt ahol nagyon csúnyán atvágták őt és egyszerűen azt látom,hogy nem akar nyitni senki felé. Én mióta ismerem próbálkoztam is nála párszor de mindig letörte úgymond a "szarvam" ,nem akarta ,hogy közeledjek hozzá. Néha néha úgy éreztem,hogy van esélyem nála de ilyenkor mindig csalódtam szóval eldöntöttem,hogy leteszek róla.

Most úgy gondoltam hát miért ne beprobálkozok nála. Már vagy fél éve nem is láttuk egymást ugye azóta elég sokat fogytam is. Meg is említette barátnőmnek ami nagyon jól esett nekem. Aztán elkezdtem vele flörtölgetni és a randizás témát is felhoztam neki persze semmi konkrétat nem mondott rá de azt se mondta hogy nem jönne el velem meg most nem volt elutasító sem . Igazából elég problémás mármint nem tudom mi járhat a fejében és hogy hogyan érjemm el hogy legyen változás közöttünk. Egyszerűen annyira nehéz és ilyenkor mindig elszomorodok hogy lehet hiába próbálkozok nála

2022. dec. 30. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy férfit érdekelsz, akkor az lépni fog. Semmi szükség arra, hogy feltünöen ráakaszkodj, hátha eszébe jut valami. Egy, max. két próbálkozás részedröl böven elég, az összes többi inkább már szánalmas, akkor is, ha neked nem tünik úgy. Ha valakit érdekelsz, akkor az keres magától is, nem kell rábeszélni. Szerintem hagyd ezt az embert.
2022. dec. 30. 22:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba. Csak a bajod lenne vele, mondom ezt férfiként. Aki akar, az a tudtodra fogja hozni, hidd el.
2022. dec. 30. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj kérdező! Nem akarlak megbántani, de hagyd békén. Azt írtad nagyon komoly kapcsolata volt aminek nem lett jó vége és még mindig hatással van rá. Én is 30 vagyok, elváltam. Voltak udvarlóim, de ha valakivel alakult is valami, akkor tönkrevágtam. Most van egy normális kapcsolatom, és már nem vagyok toxik. Nem a külsődön múlik, hogy valaki szeressen. Most tegyük fel, hogy összejön veled. Na és ha nem tud majd szeretni? Vagy folyamatosan féltékeny lesz és korlátozni akar majd? Vagy bármi ilyesmi, ugyanis még nem dolgozta fel. Engem is meg akartak “ javítani”. Hát ez úgy sikerült, hogy sehogy. Ezt csak én tudtam megoldani, meg hozzá szakemberrel. Tudom nem érdekel, de rabolod ezzel a simpeléssel az idődet. Ha készen állna egy kapcsolatra akkor már nyitott volna feléd. Vagy bárki felé. Értsd meg az ilyesmit nagyon nehéz feldolgozni. Lehet nem is akarja feldolgozni🤷🏻‍♀️ Iszonyatosan letudják szívni az ember energiát az ilyen vámpír emberek. Higgy nekem, vagy ne… De később úgyis belátod, hogy mennyi srác van még.
2022. dec. 30. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!