Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyibe kerül mostanság egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül mostanság egy prosti?

Figyelt kérdés

3 éve szingliség van, ez van lassan aktuális a dolog.

Aki esetleg tudja, mennyibe kerül mostanában így a válság közepén egy menet átlagba az kérem írja meg.

2022. dec. 20. 22:04
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
100%
Mert mi történt? Nagyjából oszd meg velünk. Köszi
2023. febr. 14. 20:15
 22/30 anonim válasza:
100%
Mi volt?
2023. ápr. 3. 22:54
 23/30 A kérdező kommentje:

Bementem hozzá, aztán csak mondta a lány hogy vetkőzzek le. Látszott rajta hogy semmi kedve az egészhez. Levetkőztem, lefeküdtem az ágyra, ő meg unottan elkezdte verni. Én izgultam mert még nem voltam k.vánál, és ezt nem könnyítette meg mikor ránéztem az unott arcára. Misszi, aztán kutya volt, de az egésznek nem volt semmi vibeja, nem éreztem azt hogy húh most végre szexelhetek, hanem inkább egy 10 perc után már inkább azon voltam hogy menjek el minnél előbb. Nem volt jó élmény, ciki és embertelen volt az egész. Nekem ehhez nem lesz többet undorom se, hogy egy unott lánnyal szeretkezhessek.

Viszont sajna így az utolsó remény sugaram is elillant azzal kapcsolatban, hogy valaha élvezni tudom-e még a szexet:( Barátnőm 4 éve nincs, és nem úgy tűnik hogy valaha is lesz.

2023. ápr. 26. 08:54
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Értékelései alapján megbízhatónak tűnt a csaj? Miért hozzá mentél?
2023. ápr. 26. 20:13
 25/30 A kérdező kommentje:
Igen, pár jó véleménye volt róla, meg ő nézett ki a legnormálisabban a környéken
2023. ápr. 27. 08:59
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért messze nem ilyen az általános hozzáállás, próbálkozni kell.
2023. ápr. 27. 10:04
 27/30 anonim válasza:
100%
1 órára mentél? Mennyi volt az ár?
2023. ápr. 27. 14:34
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Ennél az lenne a rosszabb, ha eltette volna a pénzt, és nem csinált volna semmit érte. Ilyenről is hallottam már ugyanis.
2023. ápr. 29. 12:25
 29/30 anonim válasza:
Én is vidéki vagyok. Nálam 18 ezer forint fél óra. Igyekszem mindig a legjobbat nyújtani😊
2024. máj. 1. 14:34
 30/30 anonim válasza:

Te fizetsz érte.

Ne barátnőt várj.

Ha ilyen a csaj azt jó alaposan döngesd meg. Élvezd,hogy kapsz pár lyukat, ne hagyd magad. Jöjjön elő a férfi állat.

Persze ha rendest kapsz azzal lehet normálisan is.

szept. 23. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!