Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerek egy lányt aki tetszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerek egy lányt aki tetszik, de ő nem ismer engem. Mit tehetnék? 16/f

Figyelt kérdés
Nos, ez egy hosszú történet, de tömören elmondom: Az anyám tanár abban az iskolában, ahova én járok, sőt, osztályfőnök is. Volt egy lány, aki tetszett nekem anyám osztályából, de nála gyakorlatilag mindent elszúrtam. Most az év elején jött egy újabb lány az ő osztályába, aki szintén gyönyörű. Hogyan ismerkedjek vele úgy, hogy nála már nem akarok mindent elszúrni?
2010. okt. 1. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
leírhatnàd mit szúrtàl el..
2010. okt. 1. 15:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát mint mondtam ez egy hosszú történet xD. pl.: egyszer szótlanul sétáltam vele 1 órát, mert nem vagyok egy túl beszédes típus. Fogalmam sem volt miről beszélhettem volna vele. Aztán ugye tudtam a jegyeit, és láttam, hogy kémiából nem áll túl jól. Többször is felajánlottam a segítségem, de minden áron hülye akart maradni... Meg hát nem nagyon léptem nála előrébb, mert fogalmam sincs, hogy hogyan kell a lányokkal ismerkedni. Ezért kéne a segítségetek :)
2010. okt. 1. 20:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Tényleg lányok. Titeket zavarna ha az osztályfőnök fiáról kiderül, hogy bukik rátok? :D
2010. okt. 1. 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek! :/
2010. okt. 11. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!