Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok egy olyan srácról aki évek óta egyedül van?

Figyelt kérdés

Szerencsétlennek aki nem ért a nőkhöz?

Vagy inkább előny hogy valószínüleg ha összejönnél vele akkor megbecsülne, mert nem csajozik össze vissza?

Vagy mindenképen az a jó, meg az a vonzó ha egy fiú sikeres, mert így nagyobb kihívás őt megszerezni/megtartani?

2022. dec. 18. 10:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Ha az én korosztályom, akkor azt, hogy van még remény hasonló gondolkodású társat találni. Eljön majd a te időd is.

Számomra előny, mert nekem sincs senkim évek óta.

2022. dec. 18. 10:38
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Ez kizárólag a sráctól függ. Ha ezt kudarcnak éli meg, mert amúgy körme szakadtáig próbálkozik, csak nem jön össze, akkor felejtős. Ha él, mint hal a vízben, majd találkozunk, ismerkedünk és összejövünk, az tök jó. Mert a számára megfelelő életéhez csap engem hozzá plusznak, nem tőlem, vagy a kapcsolattól várja a megváltást.

Ne azért ne csaljon meg, mert esélye sincs rá, hanem, mert engem választott, engem akar és nem mást.

Nekem ez lenne az ideális, mert én is így állok a kapcsolatokhoz. Amikor nincs, én akkor is boldog vagyok és épp ezért, csak olyannal jövök össze, aki ehhez egy plusz töltetet tud adni. Nem azért jövök össze valakivel, mert a falat kaparo egyedül és muszáj valaki mellém. Szerintem ez így egészséges és így tud egészségesen működni a kapcsolat.

2022. dec. 18. 10:41
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

#2 ez ha így működne nem létezne olyan, hogy társkeresési probléma :D

Igazad van amúgy csak ez a gyakorlatban nem így szokott alakulni.

2022. dec. 18. 11:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet megmondani.

Ezer oka lehet miért választja valaki inkább az egyedüllétet. Értelmetlen a kérdés.

Ha pedig te vagy az aki egyedul van kérdező és épp onigazolást szeretnél, javaslom, hogy ne érdekeljen mit gondolnak.

Jól érzed magad így? Ha igen akkor csak az számít.

2022. dec. 18. 11:38
 5/12 anonim ***** válasza:
26 éves srác vagyok. Sose volt párom még. Nagyon nehezen vagyok elviselhető sajnos, van néhány dolog amit elvből másképp csinálok vagy gondolok mint más. Állandóan úton vagyok, van két kutyám plusz a haverok. Egész nap dolgozom, direkt hogy ne legyen idő még véletlenül sem semmire ,elvből csak amire nagyon muszáj. Nyilván nem halok bele de azért a szívem mélyén vágynék már valakire. Csak a gond az az hogy eddig minden lány lekoptatott, mikor látta hogy nálam például 1 évig nincs szex és együtt alvás. Elvből. Barátoknak nem szívesen mutatom be, szintén elvből. Itt vége lett mindnek általában sajnos .
2022. dec. 18. 12:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Az majd ismerkedes utab kiderul
2022. dec. 18. 13:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Van aki vagyna tarsra de nem tesz erte , ha tenne is annyira megszokta azt hogy nem kell mas eletvitelehez igazitania onmagat hogy lehet traumatikus elmenyek sorozata arasztana el .
2022. dec. 18. 14:24
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Ez sok mindentől függ. Az a típus aki minden légyre rárepül de mindig hoppon marad? Vagy tudatosan választotta az egyedüllétet? Mert nemn mindegy. Aki mindenkinél bepróbálkozik, de tényleg mindegy csak legyen valaki alapon, na az lúzer és szerencsétlen a szememben, mert ő már tényleg azon a szinten van hogy midnegy csak lyuk legyen. Viszont, ismerek olyat aki tudatosan van egyedül, mert jelenleg országok között ingázik a munkája miatt, és ez az életforma nem teszi jelenleg lehetővé a stabil kapcsolat kialakítását. Ezzel viszont teljesen egyet tudok érteni.
2022. dec. 18. 16:09
 9/12 anonim ***** válasza:
46%

8. O hogy csak a meno uzlet ember lehet dicseretes meg tudstos..

Ma is tanultam valamit.

2022. dec. 18. 16:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Azért az öltöny meg a szép beszéd sok szrt képes eltakarni.

Bírom ezt, hogy ha sok embernél próbálkozik akkor már cscska.

1.ilyenről sose lesz tudomásod

2.ha kevesebbnél próbálkozna sikeresebb lenne? 🤣

Szeretem az ilyen erkölcsőszöket.

2022. dec. 18. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!