Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet összejönni valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet összejönni valakivel, aki 1,5 hónap múlva elköltözik az országból?

Figyelt kérdés

Egy ideje találkozgatok egy sráccal, aki ebben a félévben Magyarországon tanul. Viszont a szemeszter végén haza fog költözni. Nagyon jó az összhang közöttünk és nagyon kedveljük egymást, és úgy érzem mindkét irányba kezdenek elmélyülni az érzések. Ugyanakkor tudom magamról, hogy sérülékeny vagyok és nagyon fájna ha elmenne (van egy hajszálnyi esély, hogy kap valami ösztöndíjat és maradhat tovább, de ez is csak januárban derül ki) viszont ott van bennem az is, hogy ezzel az erővel minden helyzetet elkerülhetnék az életben, amiben ott van a lehetőség, hogy fájdalmat fog okozni.

Voltatok már hasonló helyzetben? Megbántátok a döntést?

2022. dec. 12. 03:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmiképp nem érdemes kezdeni olyan emberrel, aki elköltözik, ha nem bírod a távolságot és nincs lehetőségetek együtt kitalálni valamit.

Egyébként nem érdemes arra se időt és energiát forgatni, hogy alakuljon valami, amíg nincs letisztázva 100%-ra hogy marad, addig ne is próbáld magad becsapni felesleges hitegetéssel.

Másrészt pedig azért sem érdemes, mert ami most mélyül el az később fájni fog, főleg ha elmegy és nem marad itt, ilyen helyzetben jobb ha kihátrálsz és nem mélyítitek el a kapcsolatotokat.

Megmaradhattok barátoknak, de érdemes odafigyelni a határokra, mert hosszútávon nem lesz ennek jó vége ha távol lesz.

2022. dec. 12. 04:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Ebből max szex lehet
2022. dec. 12. 08:16
 3/4 A kérdező kommentje:
2# pont emiatt nem feküdtünk még le egymással, mert mondtam hogy nekem a szex az nagy elköteleződés érzelmileg és utána már nem fogok tudni csak legyinteni, hogy jólvan menjél
2022. dec. 12. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem szívatnám magam. Gondolom erasmussal van itt, hidd el hogy a buli után mindenki hazamegy és otthon fogja folytatni az életét. Én most Hollandiában vagyok erasmuson, de eszem ágában nem lett volna kezdeni valakivel kinn. Az egyes nagyon jól leírja, hogy csak magadat bántod, hihetetlen nagy szerelem, kölcsönös tervek kellenek ahhoz hogy ez megmaradhasson mindkét fél részéről. Nem is igazán ismered, a távolság csak még jobban elvenné az illúziót. A döntés a te kezedben van hogy mennyire éri meg bővíteni

Nekem is voltak kavarásaim külföldiekkel, nagyritkán de írunk egymásnak. Remek emlékek, de ezen a szinten is kell tartani.

2022. dec. 18. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!