Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Menjünk el "búvóhelyre"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjünk el "búvóhelyre"?

Figyelt kérdés

Olyan lakások, amiket pár órára ki lehet bérelni.

Nem tudunk máshol együtt lenni. Nem ciki ilyen helyre menni?

2022. dec. 9. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Én voltam, egy elég elcseszett szexrandi volt, de ez nem a hely hibája volt. Szerintem nem gáz, sőt, praktikus is. Csak kicsit ciki volt, hogy az öregasszony mosolyogva jó szórakozást kívánt, utána meg hazafelé a lépcsőházban összefutottunk és szerintem mindkettőnkön látta, hogy nem éreztük jól magunkat :D
2022. dec. 9. 17:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Mennyire lehetnek tiszták ezek a helyek? Elég kényes vagyok a higiéniára.
2022. dec. 9. 17:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen tiszták, kitakarítják előtte.
2022. dec. 9. 17:29
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Erdő, autó is izgalmas. Legalábbis nekem nagyon bejönnek az ilyen helyek. :D

De gondolom, ha már ki lehet bérelni, akkor takarítják is. De menjetek igényesebb helyre az már biztos.

2022. dec. 9. 17:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Drágább helyre gondoltam, hátha az tisztább.

Így télen a szabadtéri megoldás nem tetszene. :)

2022. dec. 9. 17:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszak ezek a helyek. 5 évvel ezelőtt amikor a férjemmel csak összejárogattunk, akkor az elején ilyen helyre mentünk. Ő egy matracon aludt a szétbombázott lakásában, nem akart így bemutatkozni, én meg otthon laktam a szüleimmel. Így ideiglenesen ezt választottuk. Nagyon kultúrált helyek vannak Budapesten, csak annyi, hogy drága. Egy éjszaka 5 éve 10 000 ft volt. Azóta gondolom ennek is felment az ára.
2022. dec. 9. 17:52
 7/10 anonim ***** válasza:
11%
Ez pont arra szolgal tobbnyire , hogy a szexualis igenyeket kielegitse a no .. Rbancokat szoktak ilyen helyekre vinni, vagy akit nem tartanak sokra.
2022. dec. 9. 18:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, 4 éve együtt vagyunk. Változtak a körülmények, ezért nem tudunk hol együtt lenni.
2022. dec. 9. 20:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én Budapesten voltam néhányszor egy számunkra jól bevált helyen, nem drága, teljesen komfortos, nekünk jó volt, szerintem nem ciki.
2022. dec. 9. 21:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi is voltunk párszor a férjemmel, még a randizós korszakunkban, amikor nála is otthon voltak, meg nálunk is. Teljesen rendben voltak ezek a helyek. Mindig tiszta, illatos ágynemű fogadott, a fürdőszobák is tiszták, fertőtlenítő illatúak voltak. Mindig volt törülköző, ami nyílván nem volt pihe-puha vadonatúj, de tiszta és illatos volt.

Több helyen volt kikészítve ingyen édesség és tea filter, fizetség ellenében alkohol, üdítő.

Ezek a helyek még mindig ezerszer jobb megoldást kínálnak, mint valami koszlott, kényelmetlen kocsi, vagy wc vagy hasonló.

Ha nagyon tartasz a higiénia hianyától vigyél magaddal saját lepedőt, törülközőt, zuhanyzáshoz papucsot.

2022. dec. 10. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!