Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Úgy érzem minden el van veszve!
Szerintem végtelenül bunkó volt....
Hát szállj le róla egy kicsit, aztán meglátjuk, sír-e utánad!
Neked van igazad teljesen! Ennek a pasinak éreznie kell, hogy mi van a nem futnak utána... hát lehet, hogy megijed egy kicsit:)
Meg azt is lehet, hogy tedd féltékennyé!
Majd eszébe jut, hogy hoppáhoppá nem kellett volna oltogatni téged!
Szija!
Szerintem hagyd még a fiút, hogy gondolkozzon mert nem lehet mindent elsietni. Neki is kell idő, mert lehet hogy amikor mondta a bnnődnek hogy elég akkor rossz kedve volt.
De te nem tudhatod hogy mit fog mondani a csajnak. Szerintem következő alkalommal tálalj neki ki mindent, hogy szabadulj meg attól a borzalmas érzéstől. Tudom nagyon rossz, hogy tudod van vetélytársad de küzdj a fiúért :)
Am Tami voltam ^^
Velem is volt ilyen:D de csak akkor és hülyeégböl mondtam a bnöjének amikor nagyon tetszett a lány:D és nem tudtam miért mondtam....persze utána ő mondta nekem ,h idegesitti ,h mindig mellete vok....azt eltávolodtam töle(mivel értek a szóból) utána meg ugy loholt utánam mint gép:D egyértelmüen nem happy end vége lett ennek :D mert utána már nem érdekelt.
amugy meg ne probáld féltékenyé tenni....én ha kiszurom a kiszemeltemnél ,h ilyen h*lyeséget csinál....máár nem is érdekel.Báár lehet ez velem van csak igy =/
na mind1:D
amugy tényleg az lenne a legjobb ha leülnél vele és beszélgetnél ^^
xXx_CloUd_o.O_xXx!
Hallod már több kérdésnél láttalak, és veled már minden megtörtént??? sztem hazudsz itt is, és a valóéletben is mindig, mert valami kissebségi komplexusod van és talán itt beveszik a dumádat de engem nem tudsz átverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!