Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek az alacsony fiúk?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy kicsit hülye kérdésxd de azért érdekel...Van néhány lány az osztályban meg az ismerőseim között aki azt mondta a 170 centimre,hogy aranyos,de én nagyon kicsinek érzem magam.Nektek bejönnek az alacsony/alacsonyabb srácok?Szerintetek ez a 170 centiméter 18 évesen nagyon gáz?2022. dec. 4. 17:51
11/12 anonim válasza:
180 centis mexikói csödör vagyok .
12/12 anonim válasza:
Középsuliban buktam utoljára a magas fiúkra. Olyan édesen néztünk ki egymás mellett a magasságkülönbség miatt..és férfiasabbnak tűnt nekem emiatt.
Ezután összejöttem egy alacsonnyal és fizikailag minden sokkal kényelmesebb volt. A csók, ölelés, valamint az ágyban is.
Azóta előnyben részesítem a alacsonyakat. Én nagyon pici vagyok, 1.54, így van miből válogatni. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!