Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek izgalmas a szemében?
Figyelt kérdés
Munkahelyem meg ismertem valakit, segítségem is kérte, és utána el kezdtem felé jobban közeledni, találkozgattunk, smároltunk, és az ágyig is el jutottunk, ez kb 3-4 alkalom volt, viszont munkahelyet váltok, és már nem járok annyit a városba ahol lakik, neten próbálom a kapcsolatot tartani, mégis azt érzem el vesztette az érdeklődését felém, már nem ír annyit, és szinte csak én keresem, már nehezen merek neki üzenetet írni, vagy hívni, félve hogy túl nyumolós vagyok. Vagy talán a munkája miatt van? Nem ér rá? Hogyan hozhatnám vissza azt a ,,lángot,,? Én nő (19) ő férfi (24)2022. dec. 2. 18:56
1/7 anonim válasza:
Send noots.
Mondjuk nem is igazán viccelek ezzel, nehéz ignorálni az ilyet :D
Viszont abból, amit leírtál, nem igazán akarod te ezt folytatni, hogyha érdekelné a dolog, a világ végére is elmenne.
3/7 anonim válasza:
Megqrt, megunt, tovább lépett. Ez van.
4/7 anonim válasza:
Ezek szerint nem érdekled, pár szexre voltál neki csak jó.
5/7 anonim válasza:
Az lenne a legjobb, ha őszintén megbeszélnétek a helyzetet.
6/7 anonim válasza:
Őszintén szólva nem nagyon tudsz izgalmassá válni, ha nem kötődik hozzád érzelmileg.
7/7 anonim válasza:
Az igekötőket írd már egybe az igével. Izgalmas, ha egy nő tud helyesen írni. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!