Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kisminkelnétek magatokat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisminkelnétek magatokat egy ilyen randira?

Figyelt kérdés
Most lesz az első randink, még nem találkoztunk. 2 napja voltam kozmetikusnal arckezelesen, úgy elég csúnya pöttyös az arcom még. Színezett BB krémmel szoktam kenni, ami szép alapot ad az arcomnak és nagyjából elfedi ezeket. Szeretem, mert viszonylag természetes hatást kelt. A gond hogy azért látszik, hogy van rajtam alapozó...és sportolni megyünk. Nem durva edzes, csak laza bohóckodás, de mégis csak sport. Mit gondoltok, tegyek sminket? Úgy magabiztosabb vagyok. Ha nem teszek, túl fehér az arcom. De lehet gáz ha sporthoz teszek.
2022. nov. 29. 00:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tennék és nem sportolnék randin, pláne nem elsőn.
2022. nov. 29. 00:35
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Nyugodtan tegyél.

Semmi gond nincs vele.

Én már csak azért is tennék, mert több önbizalmat adna.:)

2022. nov. 29. 01:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne harci sminkben gondolkodj, a BB krém ha egyébként is ezt használod teljesen megfelel, egy férfinek fel sem tűnik.
2022. nov. 29. 01:06
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Úgyis látni fogja smink nélkül.
2022. nov. 29. 01:40
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Tennék.
2022. nov. 29. 05:13
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
Jaja jol durrantsd be sminkel ne lassa a remseget
2022. nov. 29. 06:05
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Én ilyen pici alap sminket fel szoktam tenni akkor is, amikor edzeni megyek (személyi edzős súlyzós-alakformálós dologra szoktam menni, nem cardióra, azt hozzátenném) - pl. korrektort szemem alá meg bőrhibákra... persze vékony rétegben és jól lepúderezem, nem szokott lejönni. Nem lesz annyira fura hatása, hogy nem 100%-ban natúran nyomod... nyilván egy színes szemfestékes csillámos partismink furán hat egy sportolós randihoz, de egy kis alapozó / BB krém meg szempillaspirál nem hat hülyén.
2022. nov. 29. 11:13
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Nyugodtan tegyél. AZért ez messze nem full smink. A BB krémet még sminknek sem nevezném.
2022. nov. 29. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is tegyél. Egyébként nem túl jó ötlet kozmetikai kezelés után randizni, főleg első alkalommal. Én is megjártam húszévesen, szép akartam lenni, és csaknem bányarém lettem 😂. Első eset volt, fogalmam sem volt, hogy ez ezzel jár.
2022. nov. 29. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!